Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Като на "домакинска сбирка" - как една кандидат-кметица се гласи пред камерата?

Мрежата

Като на "домакинска сбирка" - как една кандидат-кметица се гласи пред камерата?

Както се казва - рискът на живото предаване

В т. нат. "капан на живото предаване" попадна кандидатът за кмет на София Мая Манолова. Тя откри кампанията си с няколко медии и палене на свещ в църквата "Света София". 

Нито тя, нито екипът ѝ обаче се съобразиха, че една от медиите - Novini.bg е пуснала живо излъчване във Фейсбук. А кандидат-кметицата, видимо довална, застана пред хората с микрофоните и започна дълго нагласяне на рокля, коси и сако.

Последваха закачки, че се държи сякаш за първи път ще говори пред медии. После буквално изрецитира:

"Ще запалим свещ в църквата "Света София" за здравето и успеха на столицата и на гражданите на София. Предстои кампания, със сигурност времето ще отмие това, което ще се случи в нея и след 30 дни ние отново ще живеем заедно. Нашият град заслужава да е добро място за живеене. Място, където да отглеждаме децата и внуците си. И очакванията ми са, че кампанията ще покаже добрите идеи как да се случи това", завърши тя и зачака въпроси.

Такива обаче не последваха и самата Манолова се заоглежда за подсказка какво още да каже. В крайна сметка наистина се присети нещо и реши да започне рецитала отначало, с което предизвиква бурен и одобрителен смях.

"Айде пак, стана като на домакинска сбирка... Вие ме питате и аз казвам така МХМ...", започна тя наново словото си.  


Коментари (1)

Мисля че, жената преди църквата беше "ударила" по едно в близкия бар, поне аз я видях там и за това беше по-фриволна. Няма лошо..
27.09.2019 14:01 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още