Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Биков: Ако Нинова не каже предлагала ли е 30 млн. на Миков, ще приемем, че отговорът е „да“

Политика

Биков: Ако Нинова не каже предлагала ли е 30 млн. на Миков, ще приемем, че отговорът е „да“

Биков: Ако Нинова не каже предлагала ли е 30 млн. на Миков, ще приемем, че отговорът е да - Tribune.bg
Снимка:

Всеки ден БСП дават пресконференция, днес не са. Да ни отговорят, призова депутатът

Ако Корнелия Нинова замълчи, ще приемем, че отговорът е "Да". Така депутатът от ГЕРБ Тома Биков отговори пред ПИК на въпрос очаква ли отговор от лидера на БСП на поставеното вчера питане.  

Предлагала ли е Корнелия Нинова 30 млн. лева на Михаил Миков, за да се откаже той от лидерския пост в БСП. Този въпрос отправи вчера Тома Биков към Нинова и подчерта, че ГЕРБ разполага със сериозни източници на информация.

Самият Миков заяви, че няма да коментира темата. Отлъченият от Позитано 20 Георги Гергов не отговори конкретно на въпроса, но не отрече, че слухове сред съпартийците му за „офертата“ има.

„Нашата информация е, че сумата е предлагана. Но това не означава, че е дадена. Както видяхме, Михаил Миков не се отказа от битката за лидерското място. За партия, която често губи изборите, сумата е надценена“, заяви Биков пред ПИК. И допълни: „Ние никога не сме се интересували от вътрешните работи в БСП. Но сега имаме информация от първа ръка и затова зададохме въпрос.“

„Всеки ден БСП дават пресконференции. Днес не са дали. Да бъдат така добри да ни отговорят“, каза още депутатът от ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети