Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Блъсков: Дончева, Манолова и Нинова са в една сложна възраст, това се отразява на характера…

Политика

Блъсков: Дончева, Манолова и Нинова са в една сложна възраст, това се отразява на характера…

Блъсков: Дончева, Манолова и Нинова са в една сложна възраст, това се отразява на характера… - Tribune.bg
Снимка:

„Посланията на новия парламент са аморфни. Всеки нещо тегли на някъде, кой където го сърби. Усещането е много неприятно. В него има само три партии - ГЕРБ, БСП и ДПС, всички останали са случайно организирани неполитически групи“, това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS Петьо Блъсков, главен редактор на в-к „Труд“.

Той заяви, че не може да има партии на протестите, защото партията трябва да е с ясна идеология и лице, а такива в настоящия парламент са само ГЕРБ, БСП и ДПС, като последните са политически победител от изборите, докато ГЕРБ са електоралните.

Той определи като „кретенско“ самоизмисленото наименование „партии на протеста“.

Според него мълчанието на Слави Трифонов започва да има негативен ефект и това би трябвало да се осъзнава от лидера на „Има такъв народ“.

„Слави с това мълчание отблъсква хората.

Блъсков смята, че в момента служебно правителство ще бъде голяма отговорност за президента Радев, тъй като това ще повлияе много и на изборите за президент през есента, особено ако това правителство не се справи добре със задачите си. И поради тази причина е добре за Румен Радев това Народно събрание да излъчи кабинет.

Петьо Блъсков смята, че в лицето на Даниел Митов България е загубила един много добър министър-председател. А отсъствието на Борисов от парламента определя като съвсем резонно.

„За какво да отиде? Да го ругаят? Парламента има един огромен проблем. Сега, да не ми се разсърдят, но това са едни жени, в особена възраст, в която преобладават истерични състояния. Те са три жени, знаем ги всички, но да не ги споменавам тук... Ама, защо да не ги споменавам - Танчето Дончева, Мая Манолова и г-жа Нинова. Те са в една сложна възраст, това се отразява на характера и на резултатите от работата в парламента“, коментира Блъсков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети