Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Боец“ и „Да, България“ готвят блокада на дома на премиера тази вечер

Политика

„Боец“ и „Да, България“ готвят блокада на дома на премиера тази вечер

Боец и Да, България готвят блокада на дома на премиера тази вечер - Tribune.bg
Снимка:

Борисов забранил членове на партията да излизат на контрапротести, не иска сцени като на Росенец

Премиерът Бойко Борисов е забранил на младежките структури на ГЕРБ провеждането на каквито и да било протести, митинги и улични акции, съобщава „24 часа“.

Информацията е получена в отговор на запитване дали младежи от партийния актив стягат контрапротест около държавната вила в столичния квартал „Бояна“, в която живее министър-председателят.

За тази вечер блокада на вилата подготвят активисти на БОЕЦ, „Да, България“ и ДСБ. Младежи от ГЕРБ също имали организация, така че да посрещнат антиправителствения протест. За да се избегнат всякакви сцени, които наподобяват сблъсъка на хората на Христо Иванов с активисти на ДПС на Росенец обаче министър-председателят наредил на активистите си да си останат по домовете.

„Няма да участваме в никакъв вид улично противопоставяне“, обяснили от ГЕРБ. Дори по улиците да има хора, които се представят като хора на партията, това със сигурност не са членове, казват още от партияра. Те били сигурни, че младежите щели да послушат Борисов и няма да организират улични акции.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Страхотно политическо въображение на Ристьо! ДаБ лъже, че заедно с ДСБ организират терористичната акция, прикривайки "Боец" на Цв. Василев под формата на "и други граждани".
28.07.2020 16:41 / Отговор
Фарс! Ха, ха копират шпицкомандите на Бареков под прозорците на Борисов!
28.07.2020 17:06 / Отговор
Страхотна идея от страхотни читалищни сценаристи Такава демокрация ще получим след,не дай Боже влизането във властта на този (умен?)мъж със съмнителна репутация и като адвокат и юрист!
28.07.2020 18:10 / Отговор
Анастас МАЧКАЙ БОЙКО !!!!

Помиярите на Бойкикиев, Гнома, Мутрата Радев, Мая Мазолова и Тримата Глупаци - Бабикян, Монеткян, Хаджикян и Кеворкян .....

(насърчително)
.
28.07.2020 18:55 / Отговор
Циркаджии Поредното циркаджийско изпълнение организирано от пионките на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев.
30.07.2020 08:48 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети