Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борислав Гуцанов: Ако не спечелим изборите, единственото решение е оставка от Корнелия Нинова

Политика

Борислав Гуцанов: Ако не спечелим изборите, единственото решение е оставка от Корнелия Нинова

Снимка:

В БСП сме на път да има паралелна партия със задкулисни политики и неясен център, опасява се той

„Щом кандидатите са регистрирани в ОИК те отговарят на изискванията. Това не са кандидатите, които бяха излъчени от градската конференция на БСП. Това беше причината 20 от 157-те делегата на конференцията да се оттеглят“, обяви пред „Канал 3“ Борислав Гуцанов от БСП-Варна.

„Нинова е дала пълномощно на някого да ги внесе. Говори се, че новият любимец на Нинова е Иван Иванов, член на БСП от 2 години. Той е подредил листата на общински съветници. Той беше общински съветник преди. Дори и решението на националния съвет не е спазено. От един абсурд отиваме на следващия. В БСП сме на път да има паралелна партия със задкулисни политики и неясен център. Питах г-жа Нинова коментира, че трябва да борим ГЕРБ, но губим избори след избори“, сподели Гуцанов.

„Дано не съм прав и да спечелим изборите, но ако не се случи, смятам, че единственото решение е реална оставка от председателя, а не след 2 седмици „извинявайте, не разбрахте, не съм си дал оставката“, заяви членът на БСП-Варна.

„Трябва да направим всичко възможно за доброто представяне на БСП на тези избори, но при 3-та поредна загуба трябва да се направи нещо. Смисълът е да променяме държавата с нашите действия и политика. Ако не спечелим, друг път не виждам", коментира Борислав Гуцанов.

„Има ясни нарушения в диалога още преди евроизборите с наченки много преди това. Не може така да се продължава. Ако изборите спечели БСП, не съм бил прав. Законите трябва да бъдат спазвани. Трябва да си еднакво честен пред своите съпартийци, ако искаш да будиш уважение. Не можеш да бъдеш председател с цената на всичко“, завърши той.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още