Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гуцанов: Нинова създава алтернативна задкулисна партия в рамките на БСП

Политика

Гуцанов: Нинова създава алтернативна задкулисна партия в рамките на БСП

Гуцанов: Нинова създава алтернативна задкулисна партия в рамките на БСП - Tribune.bg
Снимка:

След евроизборите варненската организация беше в абсолютен възход, централата в София цели да загубим, казва социалистът

Заведен е иск срещу листата на БСП във Варна, тъй като по устав на левицата само градската конференция може да я определя, обяви пред БНТ Борислав Гуцанов.

Според него този проблем е надхвърлил границите на Варна, тъй като не може председателят на БСП Корнелия Нинова да коментира, че иска да управлява държавата по закон, а да нарушава законите на партията.

Едва ли не се създава алтернативна задкулисна партия в рамките на БСП, коментира Гуцанов.

„За първи път 64-има членове на Националния съвет събрахме подписи за свикване на извънредно заседание на Националния съвет. Аз не знам в цялата 128-годишна история на нашата партия да има подобно нещо. И въпреки това не се съобрази Изпълнителното бюро и не насрочи заседание, а ни отговори даже „не“ с подписа на г-жа Нинова“, разказа той.

Борислав Гуцанов каза още, че листите са внесени, но не знае от кого.

„Прочетохме в интернет каква е листата, която е във Варна. След евроизборите варненската организация беше в абсолютен възход, с ръст от 6000 гласа, бяхме в много добра позиция. Сега излиза, че на национално ниво действията показват, че се цели загуба на левицата във Варна“, смята той.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, Варна

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп