Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борислав Гуцанов: БСП стана заложник на личните амбиции на Нинова

Политика

Борислав Гуцанов: БСП стана заложник на личните амбиции на Нинова

Борислав Гуцанов: БСП стана заложник на личните амбиции на Нинова - Tribune.bg
Снимка:

„Големият въпрос е накъде е тръгнала БСП с това ръководство. На последните избори партията стана заложник на личните амбиции на Нинова. До голяма степен нейните виждания не съвпадаха с тези на местните структури“. Това заяви пред Нова ТВ отлъченият бивш лидер на варненската организация на партията Борислав Гуцанов.

Той подчерта че обстановката около евроизборите и „апартаментгейт“ е била изключително благоприятна за БСП, но не са се възползвали.

„Изтървахме я. На местните избори имаме 42 000 гласа по-малко отколкото на европейските избори. Това ли е летвата, която вдигаме – преди ни биха с 5:0, сега с 4:0… Не може БСП да има толкова занижени критерии. Регионална или национална партия сме?“, пита той.

Според Гуцанов ръководството трябва да понесе отговорност, защото за пореден път губи изборите.

„Ръководството грубо погази устава на партията. Във Варна беше върхът на издевателството над втората по големина организация. Листата не беше съобразена с решенията на градската конференция. Нашата цел беше 10-12 съветника, сега имаме 8. Не са сериозни обвиненията, че някой е работил против за изборите във Варна“, категоричен е социалистът.

Той твърди, че ако не е била намесата на Нинова, са можели да изпреварят ГЕРБ още на първи тур.

„Не съм сам в исканията за смяна на лидера и за смяна на посредственото ниво на политиката. Има кадри, които да я заменят. БСП не заслужава това ниво!“, заяви Гуцанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Claudia Klein Нуждаете ли се от остра финансова подкрепа? имате ли нужда от заем за различни цели? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма чрез | spotcapglobalservices@gmail.com | и имате заем в акаунта си в рамките на 24 часа, защото ние предоставяме отлични услуги по заем по целия свят.

Ние предлагаме всякакъв вид кредитни услуги, предлагаме както дългосрочни, така и краткосрочни заеми и можете да вземете заем до 15 милиона евро. Моята компания ще ви помогне да постигнете различни цели с широка гама от продукти за заем.

Ние предоставяме 24 часа заемни услуги от световна класа. За запитвания / въпроси? - Изпратете имейл до | spotcapglobalservices@gmail.com | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | & Получете отговор за миг.
07.11.2019 09:31 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети