Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Действаме здраво и не им обръщаме внимание

Политика

Борисов: Действаме здраво и не им обръщаме внимание

Борисов: Действаме здраво и не им обръщаме внимание - Tribune.bg
Снимка:

„Искат оставка, но не знаят какво да се направи. Ако имаха подготвени хора, с удоволствие бих ги оставил да управляват. Още повече с тази криза, която се развива по света, ще видите какво ще последва следващите месеци“. Това обяви премиерът Бойко Борисов по време на посещение на център за онкоболни деца, изграден с подкрепата на футболната легенда Стилян Петров.

След като разгледа съоръжението лидерът на ГЕРБ коментира накратко протестите.

„Действаме здраво и не им обръщаме внимание. Мафията в момента иска да събори правителството. Хазарт, контрабанда – всичко е на улицата и си намериха и лидер“, заяви Борисов без директно да споменава името на президента Румен Радев.

Той е категоричен, че всичко изброено за него е знак, че не трябва да се подава оставка.

„Ние не говорим бъдеще време, а в настояще. Затова ни се дразнят, защото имаме какво да показваме. Те нямат какво да покажат“, коментира лидерът на ГЕРБ.

По думите на премиера хиляди хора пишат непрекъснато на него и съпартийците му за лидерите на протеста.

„Колко са арогантни, колко злобни. Не ни оставяйте на тези!“, разказа Борисов.

Новопостроеният център, който се намира между селата Опицвет и Безден, е третият подобен център в Европа след Норвегия и Италия. Изграждането му започва през 2018 г, като за целта са предоставени 3 млн. и 700 хил. лв. по Програмата за развитие на селските райони. Получена е и безвъзмездна помощ от община Костинброд в размер на 750 хил. лв.

Новопостроеният детски центърНовопостроеният детски център

„Станало е прекрасно. Стилиян Петров е добър човек“, каза министър-председателят.

Устойчивостта на проекта е гарантирана и благодарение на финансиране по линия на Норвежката програма. Центърът включва седем къщички, в които ще се настаняват семейства, има и хотелската част, спортен център, столова, кухня и зали за занимания.

Общият капацитет е за 40 души. В базата е изграден и параклис.

Новопостроеният детски центърНовопостроеният детски център


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (19)

Абе този наглец, не вижда ли, че над 60 процента от българите го мразят, тъй като е арогантен мафиот, завзел държавата с помощта на ДС и т.н. масони. Тотален диктатор!!!
09.09.2020 12:17 / Отговор
90% поддържат Борисов! Мафията си има пРезидент,има си и Отровно трио дъртаци :)
09.09.2020 12:20
Бъни А бе този, СБЪРКАЛ СИ СЕ НЕЩО , 90% ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ И ББ, , ще се докаже на изборите !
Ако бяха сигурни в успеха ФИГУРАНТА НА МАФИЯТА И ЦЯЛАТА КРИМИНАЛНА СГАН , драпаща за власт, дали щяха да искат със злоба и агресия ДА СЕ ДОКОПАТ до нея ??? В СРЕДНОВЕКОВИЕТО ЛИ ЖИВЕЕТЕ БЕ ЕДНОКЛЕТЪЧНИ АМЕБИ - НЕГРАМОТНИЦИ ?
НАЙ - ДОБРЕ СИ ОБИРАЙТЕ ЖАЛКОТО, МИЗЕРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ И СЕ ИЗМИТАЙТЕ В СИБИР И ПРИ ПУТКИН, там живее мафията и ви очаква, СБОГОМ ПРЕСТЪПНИ И ОЗВЕРЕЛИ МАЙМУНИ !!! Б-я НЯМА НУЖДА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ !!!
09.09.2020 12:35
МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!
НОРИСОВ - ГЕРБ - 4-ти МАНДАТ

... и НЕКА ДРУЖНО ДА ЗАПЕЕМ:

SON of a BITCH - KISS MY ASS

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA
09.09.2020 15:07
Иво "'абе този"' още ли не си разбрал, че ГЕРБ е първа политическа партия с над 1,800,000 души, и че вашите дишат прахта им, още ли не си разбрал!?!Гледай само да не излезе народ от над 2,000,000 души, че ще ви изметем зад граница във вашата кочина Прусия!
09.09.2020 18:39
Българи 99,9%Пидкрепвт ПРАВиТЕЛСТВОто!!!
Напред никаква ОСТАВКА!!!
Бог да пази България и ви дава сили на народа и ПРАВИТЕЛСТВОто!!!
10.09.2020 00:16
DJ BROILER ,,Со снопче сено во устата и солзи низ лицето, така денес си замина Баксуз.
Не мораш мило коњче повеќе да го стискаш сеното со изронетите заби, таму имаш најубави пасишта со најзелената и најсочна трева.
Знам дека во твојот живот единствено нешто за кое мечтаеше е тоа малце сенце и ако можеше барем да те одмине ќотекот и полесен да ти беше товарот…
И да, Баксуз си!!!
Баксуз си што од сите реалности во кои можеше да се родиш, ти се роди баш во оваа каде што ве товарат секој ден и по цел ден додека не ви ги свиткаат кичмите а после со ќотек ќе ви ги докршат.
Истото и на тебе ти го направија. "
09.09.2020 12:22 / Отговор
ПЕРНИШКИЯ САДИСТ КОНЧЕТО БОКСУС, САМО СИ Е ВИНОВНО ЗА СЪДБАТА СИ.
09.09.2020 12:28 / Отговор
Ани Успех, уважаеми г-н Премиер!
Не допускайте фашизоидните елементи да превземат държвата!
09.09.2020 13:11 / Отговор
Ани кои са тези фашизоидни елементи, та нали демократите у нас, казват, че не е имало фашизъм ?
09.09.2020 14:46
Мафията е Борисов. Когато беше кмет Софиянски, направи така, че отиваш подаваш си данъчната декларация, и на едно гише с личната карта, плащаш всички данъци и такси. Беше много комфортно. Да, ама не- Стана кмет мафиота Борисов, и с банката на Цветелина Бориславова - Си Банк, трябваше да се попълват едни бележки за всеки вид данък, то банкови сметки на сметката, а и вземаха за всяка услуга такса. Опашки, опашки, опашки_ първо да си вземеш тези бележки, после да си платиш таксата към мафиота и любовницата, и най- накрая твоите данъци и такси. Всичко, което Софиянски беше постигнал електронно на едно гише, тази мутра го затри. Та това е вече 15 години, съсипия и грабежи.
09.09.2020 14:28 / Отговор
СОФИЯНСКИ Е ГОЛЯМ ЕКСПЕРТ-ЗАТОВА СЕ СРОДИХА С ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИЯ ЕКСПЕРТ ВАСИЛ БОЖКОВ-ЧЕРЕПА! РЕЗУЛТАТА-РОДИХА ЛУМПЕН РАДЕВ.
ИДЕЯТА:НЯМА ЛЕВИ, НЯМА ДЕСНИ-ВСИЧКИ БЕСНИ НА НАТО И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!
ДА ЖИВЕЕ МАФИЯТА НА ЧЕРВЕНИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!
09.09.2020 15:48
Боряна Гечева Както винаги само лъжи. Сега си плащам данъци и осигуровки без да излизам от офиса. Пък ти ми говориш за нещо преди 20 години.
09.09.2020 22:46
АБВ ВЪОБЩЕ НЕ МИ ГО СПОМЕНАВАЙ ТОЗИ КОРУМПИРАН ТИП СОФИЯНСКИ!!! ТОЛКОВА МУ ВЯРВАХА ХОРАТА А ТОЙ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА СИ А СЕГА ПЪРВА ДРУЖКА СЪС ЕДИН ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!
10.09.2020 00:19
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати