Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Вярвам в мъдростта на българския народ

Политика

Борисов: Вярвам в мъдростта на българския народ

Борисов: Вярвам в мъдростта на българския народ - Tribune.bg
Снимка:

Съединението на Княжество България с Източна Румелия е забележителен успех на българското общество, написа в официалния си профил във Фейсбук премиерът Бойко Борисов, който честити славната дата 6 септември.

Той е категоричен, че Съединението е доказателство, че един обединен народ може да постигне велико дело съвсем сам, без чужда помощ.

„Мощната подкрепа и единение около националния идеал тогава са знак за зрелостта и волята на обществото. Винаги съм смятал, че трябва да използваме поуките на миналото, за да решаваме проблемите си днес. Сега желанието за ново начало отново е факт. Справедливост и по-добро бъдеще се постигат със средствата на демокрацията, а не с вдигнат юмрук. Нито с ковчези, бесилки, бомбички и унизени служители на реда“, подчертава министър-председателят.

„Този процес не се изчерпва и със смяната на един управляващ с друг. Затова предложих и конкретен план за рестарт. Кауза, около която си струва да се обединим. И която може да ни изведе от един труден момент. Точно както преди 135 години. Защото Съединението прави силата! Честит празник!“, категоричен е Борисов.

Във време на пандемия, когато целият свят е в тежка социална и икономическа криза, да се внушава, че у нас няма държава, да се подронва доверието в институциите и да се разделят българските граждани е национална мерзост. На българската държавност, градена и отстоявана поколения наред, не може да се маха с лека ръка, макар и свита в юмрук. За рестартирането на демокрацията е необходимо разбирателство, а не реваншизъм, защото, ако наистина ни е грижа за държавата, трябва да мислим не само за днешния, но и за утрешния ден“, се казва в обръщение на премиера, разпространено от Министерски съвет.

Вярвам в мъдростта на българския народ, казва още Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Анастас 80% ДЕБИЛИ
Затова съществуват "партии" като БСП АТАКА, България без цензура, Има такъв народ, Изправи се БГ, Да България и Русофили.

Изгладени и полирани мозъци със::
списъци, СРС-та, флашки, подслушвания и напоследък фото-шоп колажи и клипчета с кюлчета ...

Простата Русофилистична измет просто трябва да слезе 2 метра под земята - там е мястото им.

(разконспириращо)
06.09.2020 10:18 / Отговор
читател Има едно единствено условие да има единение и тое много просто: ЛУСТРАЦИЯ или поне бкп/бсп да поеме вината за престъпния си режим от 1944 та до днес
06.09.2020 11:01 / Отговор
Анастас .....

НЯМА КАКВО ДА МЕ ЕДИНЯВАТЕ С АНТИФА !!!

Мачкане и назидаване до 7-мо коляно,
иначе се получава Ефекта "Румен Гечев"
който нагло поучава и размахва пръст ...

и Ефекта "Мутрата Радев" да размахва юмрук и да лепи етикети за Мутри ...

(визионерски)
.
06.09.2020 11:05
Недоразумението испанска пастирка е срам и позор за България, няма ли някой достоен психиатър да го вкара в лудницата и да спре да плюва простотии. Тя и втората му съпруга каза, че е магаре, което не е подходящо за този пост. Мръсна мижитурка и шушумига.
06.09.2020 12:26 / Отговор
Йордан67 Вероятно искаш да кажеш ирландска пастирка. Какъвто след щателно проучване разкри, че е бил палячото Плевню...?
06.09.2020 16:13

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети