Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Предстои най-тежката година и половина, България трябва да е подготвена за кризата

Политика

Борисов: Предстои най-тежката година и половина, България трябва да е подготвена за кризата

Борисов: Предстои най-тежката година и половина, България трябва да е подготвена за кризата - Tribune.bg
Снимка:

Министър-председателят инспектира нов участък от Околовръстния път на София

Предстои най-тежката година и половина. Подготвяме план за следващите месеци, защото държавата трябва да бъде подготвена за справяне с кризата, вследствие на пандемията. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на инспекцията на изграждането на новия участък от Околовръстния път между пътен възел „Горубляне“ и пътен възел „Младост“ в София.

Премиерът Борисов подчерта, че и икономическите, и финансовите мерки в подкрепа на бизнеса продължават да работят и изтъкна добрата работа на медицинските и здравните ни служби. „Пак продължаваме най-добре в Европа да управляваме пандемията. Без да усещат хората психическо натоварване - всичко работи, няма един сектор, който да не работи в момента, за разлика от Европа. И показателите са ни пак от най-добрите“, заяви министър-председателят. Борисов припомни, че продължава спада на икономиката в световен мащаб и предстоят най-тежките месеци.

Премиерът инспектира ремонти по Околовръстния път в столицатаПремиерът инспектира ремонти по Околовръстния път в столицата

По време на огледа на новия участък по Софийския околовръстен път премиерът Бойко Борисов изрази удовлетвореност от работата на строителите. „Така изглежда провалена държава. Искам да ми покажат какво са направили те за 30 години. Оставям на хората да преценяват“, коментира Борисов. Премиерът подчерта, че с изграждането на трасето ще се пътува изключително бързо от „Младост“ до магистрала „Тракия“. „Виждате и в събота, и в празници строителите работят, а бяха само две платна. Това е само за 30 дни работа“, посочи министър-председателят.

Ремонт на Околовръстния път в СофияРемонт на Околовръстния път в София

Движението по Южната дъга на Софийския околовръстен път ще бъде възстановено до 10 септември. Участъкът се разширява в две платна с по 3 ленти за движение в посока, средна разделителна ивица, разделителни ивици между локалите и директното трасе, 2 локални платна и тротоари. С новото трасе на Софийския околовръстен път ще се осигури връзка между автомагистралите „Струма” и „Тракия”, ще се улесни транзитният трафик от АМ „Европа“ и връзката с граничните пунктове с Турция и Гърция. Инвестицията е за 142,7 млн. лв. и е от републиканския бюджет.

 


Коментари (11)

КАЗАНОТО- ОТЛИТА, ПИСАНОТО - ОСТАВА!!!!..................................... ИНТРИГИТЕ И КЛЕВЕТИТЕ НА ПРЕДАТЕЛ N:1-РУМЕН РАДЕВ ЩЕ ОТЛЕТЯТ В НЕБИТИЕТО-ОТРОВЕН ЧОВЕК!!
НАПРАВЕНОТО В БЪЛГАРИЯ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ Е НАЛИЦЕ-ТРЯБВАТ ЯДРЕНИ БОМБИ НА РУСОФИЛИТЕ ЗА ДА УНИЩОЖАТ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИТЕ
05.09.2020 13:43 / Отговор
МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!!!
Затова, ние избирателите на СДС вече
трети пореден мандат гласуваме за ГЕРБ.
Задава се и четвъртия мандат - съвсем логично !!!

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
05.09.2020 16:46
Трудни години дай си оставката, спри да харчиш парите ни, слез от този джип, и остави умни хора да управляват тази държава, ти си един долен боклук, и май си за психиатрията. Що за простотия да караш джип? Срамиш и позориш народа си. Не уважаваш и не спазваш законите, а сега опетни и конституцията, като я продаде за два плажа на Магарешки.
05.09.2020 14:12 / Отговор
Пенчо ТЪПАНАР СИ ТИ ТРУДНИ ГОДИНИ ...
ГОЛЯМ ТЪПАНАР ...
05.09.2020 15:56
ЦИГАНИНА А БЕ ТРУДНИ ВРЕМЕНА ... ТИ СИ ГОЛЯМ ЦИГАНИН, ДАЖЕ ПО-ГОЛЯМ И ОТ МЕН ...
БОРИСОВ КАЗВА, ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ СА ПЪЛНИ ТОЛУПИ.
ТОЛУП ТОЛУПОВ
05.09.2020 15:58
Ангел До Трудни години
Простотия било да караш джип. Много прости българи има значи дето карат джипове.
А ти какво караш бе ТОЛУП?
Ти срамиш и позориш народа си като плюеш по Борисов.
Ти знаеш ли, че си най-големия ТОЛУП, а?
Некадърник ТОЛУПОВ смешен АХМАК
05.09.2020 15:55 / Отговор
Простотия е премиер да кара джип. Като си даде оставката, може да подкара и пожарникарския автомобил.
05.09.2020 16:07
Борисов пък плюе до председателя на парламента, както и обижда всички свои сътрудници и народа си. Познавате реториката му.
05.09.2020 16:52
ТРУДНИ ГОДИНИ ЗА БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ЖЕЛАНИЕТО НА АЗИАТСКА РУСИЯ. ОЩЕ ГИ БОЛИ ЗАРАДИ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ-ОБЪРКАХМЕ ИМ КОВАРНИТЕ ПЛАНОВЕ!
ЗАТОВА БОРИСОВ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ДАВА ПАРИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ, А НА МЪРЗЕЛИВИТЕ ПРЕДАТЕЛИ-ПЪТЯ КЪМ АЗИЯ
05.09.2020 16:50 / Отговор
Хайде стига с тази теза, азиатска Русия, а протобългарите откъде са дошли. Хайде седнете и прочетете малко история. Истината е, че Източна Европа е славянска, и колкото и да се пънете не може да станете англо- саксонци. Ще си останете славяни с този завистлив и злобен манталитет.
05.09.2020 16:57
Тартаковер Чел съм нявга, чувал съм да казват

славни и прочути мъдрословци

на уста с презрителна насмешка,

че народа – туй е стадо овци!Помами ги тихо и след тебе

в огъня дори без страх ще додат.

– Може би! Стада съм виждал често,

ала все магарета ги водят!
Димчо Дебелянов

Преди повече от 100 години !!!
05.09.2020 16:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати