Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Единственият изход е справедливост – който не е мислил, ще носи последствия

Политика

Борисов: Единственият изход е справедливост – който не е мислил, ще носи последствия

Борисов: Единственият изход е справедливост – който не е мислил, ще носи последствия - Tribune.bg
Снимка:

Оставката не е на дневен ред, отсреща няма нищо, заяви премиерът

„Всеки немислил с главата си или поддал се на манталитета си и решил, че всичко му е позволено, ще си понесе последствията. Аз мога да гарантирам, че няма да остане ненаказан. МВР и прокурорите действат. Някои тарикати решили, че ще се възползват. Или ще върнат парите, или ще им бъдат конфискувани“. Това заяви в „Панорама“ премиерът Бойко Борисов.

„Яд ме е, срам ме е, грешката е моя. Нито веднъж не отидох на гости. Ако бях видял, щях да взема по-рано мерки. Ще бъде направено всичко, за да се възцари справедливостта. Голяма щета ни се нанесе“, призна министър-председателят.

Той обаче е категоричен, че оставка не е на дневен ред, защото отсреща, в опозицията, няма нищо.

„Манолев – къща за гости – обвинение, 100 хил. гаранция. Опонентите, родата с три къщи за гости“, подчерта той.

За себе си, Борисов е категоричен, че по-никакъв начин не се е обогатил от властта. Намеците на президента Румен Радев определи като несериозни за поста на държавния глава.

„Къщата ми в Банкя всички я знаят. Да ми сложат етикет заради няколко души, които са решили да излязат богати от политиката, не може. Ние ги знаем, че другите са маскари – милиарди приватизация. Единственият изход е справедливост, виновните се отказват, продават, връщат пари. Това не е диагноза за цялата власт. При мен един си взел апартамент с асансьор. Преди нас – приватизираха за милиарди. Всичко хубаво през последните години сме го направили ние. Не могат да боядисат каквото сме построили“, подчерта премиерът.

Борисов не смята, че ще има последици за България от страна на Брюксел, заради скандалите с къщи за гости.

„Злоупотреби с европейски пари има във всички европейски страни. Брюксел прекрасно знае, че българските правоохранителни органи ще размажат злоупотребителите. Благодаря на свободните медии в България, че показаха много недъзи“, вярва той.

Министър-председателят заяви, че Цветан Цветанов е „сложил лъжица катран в кацата с мед“.

„Аз Цветанов си го обичам като дете, като министър си заложи главата и с „Хизбула”, и с „Наглите”, и с отвличанията, и много работа свърши. От човек с авторитет в партията, заличи всичко добро”, заяви Борисов.

„Има един ден в годината за прошка – 26 май, ще видим нашите избиратели дали ще ни простят“, обобщи премиерът.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Бойко Борисов

Коментари (1)

КУР_ЗА_БКП-2_ГРЕБ и ЧУК БЕШЕ МЕ СРАМ, ЧЕ МИ Е ПРИМИЕР, ТОО СЕЛЯНДУР ОТ с.БАНКе, КАТО ГО СЛУШАХ . СЪЩИТЕ ГИ ПЛЕЩИ И ИЗ ЕВРОПАТА, РАЗНАСЯЙКИ СЛАВАТА НА БЪЛГАРИЯ РЪКОМАХАЙКИ......
04.05.2019 12:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети