Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Искат да сложат някой с шнорхел и плавници, да носи отговорност вместо тях

Политика

Борисов: Искат да сложат някой с шнорхел и плавници, да носи отговорност вместо тях

Борисов: Искат да сложат някой с шнорхел и плавници, да носи отговорност вместо тях - Tribune.bg
Снимка:

„Петият и шестият да направят правителство – това иска Мая да направят въпросните малки партии. Те да не участват, а да сложат някакви хора, за да не носят отговорност. Все едно ти си кметът, но едно дете да носи отговорност. Моделът „Борисов“ е да носиш отговорност. Те сега искат да сложат някой я с шнорхел, я с плавници. Ако правите правителство, Мая - премиер, Корнелия и Хаджигенов – министри“.

Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на срещи във Варненско.

Според него целта е никой да не поеме вина за кризата, в която вече вкарват държавата. Освен това призова да се направи правителство, за да може българите да сравнят двата модела.

„Политиката е за политици, не е за аджамии*. Първата партия иска да е опозиция, втората сме опозиция, а петата и шестата искат да управляват“, обяви недоумяващо Борисов.

Според него хората лесно, че ще видят, че при друго управление нищо не се случва. Освен Това заподозря, че участъци от „Хемус“ умишлено се бавят.

„Обикалях, давах зор. На 1 юли щеше да е готово. Мантинелите само сложиха, нарочно не я пускат. Нарочно не я пускат, хората се избиват на Белокопитово“, смята Борисов.

Преди това той се оказа неволен гост на сватба на площада в дългополското село Медовец, където беше посрещнат с ръкопляскания от гостите.

„Позволете ми, искам да кажа на булката да е щастлива и да има много деца“, пожела на младото семейство лидерът на ГЕРБ.

 

*неопитен, неумел, несръчен


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати