Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов към „Промяната“: Нахални и брутални, повтарят една и съща опорка

Политика

Борисов към „Промяната“: Нахални и брутални, повтарят една и съща опорка

Борисов към Промяната: Нахални и брутални, повтарят една и съща опорка - Tribune.bg

„Нахални и брутални, от сутринта повтарят една и съща опорка. Този танкер по какво го докарахте, по турската връзка“, заяви от Ахелой лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по адрес на Кирил Петков и „промяната“.

Борисов призова кандидат-депутатите си от своя страна да припомнят двойното увеличение на учителските заплати, хилядите ремонтирани и нови училища и детски градини.

Кирил Петков срещна народната любов в Карловско и си тръгна (ВИДЕО)

„Лъжа след лъжа, а ние направихме румънска, гръцка връзка, компресори на Петрич, транзит държавата да печели по половин милиард на година. Дойде Помпео на лекция и каза, че ние сме с най-много изградена инфраструктура на Балканите, а тези идват и казват, че нищо не било направено, брутално лъжат. Една и съща опорка я повтарят“, подчерта Борисов и се закани, че ще ходи на всяка от петте връзки на Балкански поток, за да показва.  

Бойко Борисов: Само обединени и заедно можем да излезем от кризата (ОБНОВЕНА)

Лидерът на ГЕРБ обяви, че програмата им е над 140 страници и чака да види останалите, но виждат само две страници опорки.

Запитан за разкритията, че служители от миграционна полиция са участвали в незаконния трафик на мигранти, Борисов коментира: "Първите мерки за борба с корупцията в МВР се взеха като махнаха Бойко Рашков".

Демерджиев: Поне 10 гранични полицаи са участвали в различни схеми за трафик на мигранти

Борисов припомни, че само преди няколко години страната ни беше за пример в цяла Европа за борбата с нелегалния мигрантски натиск. „Добър, лош Валери Симеонов, но направихме ограда. Тя не може да ги спре, но е някаква превенция, имахме и добри отношения със съседите си“, припомни още лидерът на ГЕРБ.

Борисов коментира и последните социологически проучвания, които показват, че 70% от българите обедняват. „Вероятно другите 30% са били около „промяната“ и БСП. Лели, чичовци, всички се назначиха. Заместничката на Асен Василев излиза и казва, че са нужни 6 милиарда лева, за да се върже бюджета“, каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ призова по възможно най-бързия начин да се помогне на пострадалите от наводненията, като подчерта, че АПИ разполага с най-модерната тежка техника и при добра организация, хората бързо може да бъдат подпомогнати. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати