Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Само обединени и заедно можем да излезем от кризата (ОБНОВЕНА)

Политика

Бойко Борисов: Само обединени и заедно можем да излезем от кризата (ОБНОВЕНА)

Бойко Борисов: Само обединени и заедно можем да излезем от кризата (ОБНОВЕНА) - Tribune.bg

„След като преди две години ни разделиха, днес повече от всякога се нуждаем от обединение. Ние като нация трябва да направим необходимото Севера и Юга да се изравнят, защото в момента Юга са три пъти по-мощни. Разединението стои  дори и в инвестициите”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Пловдив.

Той призова хората да обърнат внимание, коя партия им обещава реални неща, които могат да бъдат изпълнени.

„Вижте, коя ще е важната партия или партии, които загърбват  другите и ще кажат- след втори октомври -това, това трябва да се направи. 70 процента от българите казват, че живеят по-лошо. Кое да продължи? Влошаването?! Хайде малко да се вземат в ръце и да видят, какво са направили и какво са построили”, призова Бойко Борисов.  

Той цитира вътрешния министър  Демерджиев, според когато на границата са пускани хиляди мигранти. „По пътя на логиката на Кирил Петков всичко е отивало при Рашков и при него  и са напълнили страната ни с мигранти”.

Борисов бе категоричен, че при следващо правителство на ГЕРБ ще се върнат цените на нафтата и метана.

„Ще върнем цената на тока в границите, които 12 години сме го държали, а за газа знаете, че аз се оправям винаги със съседите. Когато председателствах  ЕС отидохме заедно с Радев и ние демонстрирахме единството на нацията. След това дойдоха всички лидери на ЕС.  Тогава мотото на България стана мото на целия ЕС: „ Съединението прави силата”. Ние обединени минахме през най-големите трудности в ЕС. Сега също можем да го направим стига малко егото да бъде преглътнато”, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ обобщи, че държанието на политиците напомня на поведението на футболните агитки.

„Обединени, съединени, заедно- само така можем да излезем от кризата”, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

„Щяхме да открием спортната зала в Стара Загора, но „Промяната” я ликвидира. Преди да си тръгнем оставихме 10 млн.,за да направите спортна зала, има ли я”, попита лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Стара Загора.

Той припомни, че правителството на ГЕРБ е върнало България на газовата карта.

„Всички европейски лидери идваха в София, във Варна всяко лато пристигаше от френския президент до турския президент.  Средище това  е геополитика, затова ние участвахме във всичко и нашето мнение се чуваше в ЕС”, допълни Борисов.

Той бе категоричен, че обединението е форма за успех на всички нации, не само за българите.

„Снопът от пръчки не може да се счупи. Затова сме се запазили 1 3033години. Нашите предци са се обединили, за да има силна България”, подчерта Борисов


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети