Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Отпуснахме 1,5 млн. лв. за подобряване на пътната инфраструктура в Добрич

Политика

Борисов: Отпуснахме 1,5 млн. лв. за подобряване на пътната инфраструктура в Добрич

Борисов: Отпуснахме 1,5 млн. лв. за подобряване на пътната инфраструктура в Добрич - Tribune.bg
Снимка:

„Продължаваме да подкрепяме Добрич. Преди дни отпуснахме 1,5 милиона лева за подобряване на пътната инфраструктура в града. Детските градини и училищата са санирани, индустриалната зона се развива, а като направим и автомагистрала Хемус ще се осигури добра връзка със столицата и другите градове“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който огледа на място новоремонтирания булевард „Добруджа“ в Добрич.

Премиерът припомни, че преди 3 години пътят е бил в много лошо състояние.

„Прекрасен край е Добрич, нека хората да знаят, че няма значение от коя партия е кметът, правителството ще подпомага всяка община в България“, категоричен бе Бойко Борисов.

Кметът на Добрич Йордан Йорданов изказа благодарност от името на жителите на града за подкрепата на изпълнителната власт и уточни, че отпуснатите през януари т.г. средства от близо 1,5 милиона лева ще бъдат вложени в основен ремонт на ул. „Генерал-майор Стефан Попов“ и на още няколко натоварени и интензивно използвани участъци от уличната мрежа в града. С извършването на предвидените ремонтни дейности ще бъде отстранена компрометираната пътна настилка в Добрич и ще се създадат условия за подобряване на движението на автомобилите и ограничаване на предпоставките за пътно-транспортни произшествия. Кметът Йорданов изтъкна, че новата и модерна инфраструктура е от изключително значение за развитието на бизнеса в региона.

Министърът на труда и социалната политика Деница Сачева информира премиера Борисов, че чрез антикризисните мерки на правителството област Добрич е получила над 18 милиона лева за запазването на повече от 8000 работни места.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

браво! Днес крадецът Борисов бе брутално освиркан във Варна.
Повече от 6 месеца мутрата се крие и избягва публични срещи с граждани. Появява се само на предварително организирани събития, без достъп на външни лица, в стерилна обстановка, без да се уведомяват медии и партиен актив, за да не изтече информация и да се срещне с народната любов.
Днес, обаче е попаднал на граждани във Варна, които са го попитали защо не отиде да открие лайняната тръба във Варненското езеро, коя е Мата Хари, защо не подава оставка... А той бързо се е скрил от тях.
Бойко Борисов е обикновен страхливец, карикатура на изградения преди години мачовски образ. Нищо мъжко и нищо достойно за уважение не е останало в този човек. През лятото ГЕРБ направиха жалки опити да свикат контрапротест - там мутрата изглеждаше като севернокорейски вожд сред кукли Барби и Кен.
Респект за хората във Варна, които принудиха Боко да се измъкне през задния изход, досущ като Орешарски, типично за страхливец.
14.02.2021 15:15 / Отговор
Емилчо, Опять обосрался! Тролския цикъл не те сдържа! Ако Борисов беше северно-корейски вожд, нямаше да ви остави помиярите цяло лято да осирате и опикавате Орлов мост! Даже и прати полиция да ви пази... Два милиона софиянци трябваше да видят, събрани на едно мутри и гейове, които се гласят да управляват! Какво смяташ, че като се съберете глутница помияри, като тези пред къщата му в Банкя, и ще имитирате "всенароден" протест ли ?
14.02.2021 17:07

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати