Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов отрече чата с Божков: Телефонът ми е стар, нямам кирилица

Политика

Борисов отрече чата с Божков: Телефонът ми е стар, нямам кирилица

Борисов отрече чата с Божков: Телефонът ми е стар, нямам кирилица - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Бойко Борисов отхвърли с насмешка достоверността на разпространения тази сутрин от Васил Божков чат с уж негово участие. Обвиняемият хазартен бос разпространи екранна снимка от телефон с човек записан като „B.B”.

Божков пусна предполагаем чат с Борисов: Манолова идва за поддържка, отказал съм ѝ

„Тези, които ме познават знаят, че моето телефонче е 10-годишно. И на него няма кирилица. Този модел няма кирилица“, каза Борисов в началото на днешното заседание на Министерски съвет.

Всъщност това, че премиерът използва много базов модел телефон с копчета, не е тайна и той многократно през годините е казвал, че не разполага със смартфон. По всяка вероятност изборът на телефон от страна на Борисов е свързан със съображения за сигурност, тъй като по-обикновените телефони се считат за по-трудни за хакване и подслушване.

„Ако някой Ви каже, че е получил СМС от мен на кирилица, просто лъже, аз друг телефон не съм пипал освен този. Той стои при охраната понякога. Единствен е, на други не мога да работя“, каза с усмивка Борисов.

Той напомни, че това не е първи подобен чат, който му приписват.

„Една „кака“ беше казала навремето, че по Вайбър съм я набрал. Аз тогава всъщност не знаех какво е Вайбър, а моят телефон няма такива функции“, каза министър-председателят.

Въпреки че не посочи имена, премиерът очевидно визира твърденията на бившата съдийка Владимира Янева. Според нея Борисов (непознат за нея номер) ѝ е писал: „И тук вятърът е много силен. Синоптиците казват, че времето ще се оправи. Да не забравяме, че Сандански е най-топлият град. Ако Митко каже, можем да отидем да се разходим в парка“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Бай Гроздан Тъпака, дето се крие в Абу Даби е пълен нещастник! Да приемем дори, че това, което е писал на Баце е вярно и че последният му е отговорил! И какво, имената на двама футболисти са паролата за опрощаване на данъците на избушеняка Божков ли? Или сервилното му донесение, че е „отказал“ на сбуханата Мая доказва, че Баце е корумпиран ли? Пълен идиотизъм и само пълни идиоти могат да се хванат на такива прокиснали бабешки месали (Кърпа, с която се завива тестото, за да втаса - http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%BB)!
10.06.2020 12:07 / Отговор
Киро Бизона Тъпият БоШкоФ изобщо не можà да се усети, че само му пръдна на грездея на Баце с тези тъпанарски есемеси и в същото време набута още по-тъпата МаяМа да се оправдава дали е ходила или не при тъпака БоШкоФ за подкрепа и мангизи! Ама така е, като не можеш да съобразиш елементарни неща, а се пъчиш като най-големия играч! Е, наигра се тъпака БоШкоФ! Той си мисли, че народа ще се вдигне в негова защита и ще тръгне да го освобождава, ама сам си бърка с пръст в окото! Невиждан и нечуван избушеняк!
10.06.2020 12:22 / Отговор
Разбрахте ли тъпанари, защо нямаме електронно управление в България? Човекът нямал смартфон. Ами подарете му. Научете го да работи дигитално. А SMS може всеки да му напише от негово име, например пиарката му, която е пренасяла рекета.
10.06.2020 12:37 / Отговор
Киро Бизона Пиарката му е пренасяла рекета точно толкова, колкото майка ти те е пренасяла с лъжица от рогозката, на която те е изтропал баща ти!
10.06.2020 12:41
Ало, бизоне аз не знам какво е рогозка, градско столично чедо съм. Хранихме с прибори Солинген, имахме виенски чаши и т.н.
10.06.2020 15:25 / Отговор
Киро Бизона Браво, радвам се за теб! Замени „рогозка“ с „персийски килим“!
10.06.2020 18:12

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати