Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Божков пусна предполагаем чат с Борисов: Манолова идва за поддържка, отказал съм ѝ

Политика

Божков пусна предполагаем чат с Борисов: Манолова идва за поддържка, отказал съм ѝ

Божков пусна предполагаем чат с Борисов: Манолова идва за поддържка, отказал съм ѝ - Tribune.bg
Снимка:

Хазартният бос утре щял да предложи идеи за нов политически проект

„За настроение ви представям част от кореспонденцията си с Бойко Борисов“. Това написа в профила си във Фейсбук Васил Божков. Самият чат обаче се оказа изключително постен. Според споделеното от укриващия се Божков двамата са разменили точно 7 съобщения на кръст за последната година.

Борисов отрече чата с Божков: Телефонът ми е стар, нямам кирилица

Повечето от тях са относно двама млади футболисти – Илия Димитров и Атанас Кабов. Момчетата са юноши на „Левски“ и според чата Борисов питал дали има възможност да бъдат преотстъпени във Витоша (Бистрица).

По-любопитна е втората част от чата, в която без встъпление през септември Божков пише: „Мая Манолова идва за поддържка, отказал съм ѝ“, а Борисов отвръща: „Благодаря“.

„Политическите обвързаности са паяжина. Политиците са неспособни, не желаят и не могат да решат проблемите на България. Едни и същи лица се възпроизвеждат и си сменят местата. Като управление или опозиция. Времето им изтече. Утре ще ви предложа идеи за нов политически проект. #БъдетеЗдрави“, обяви Божков.

ФейсбукФейсбук


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Karabas Barabas „Политиците са неспособни, не желаят и не могат да решат проблемите на България. Едни и същи лица се възпроизвеждат и си сменят местата. Като управление или опозиция. Времето им изтече. Утре ще ви предложа идеи за нов политически проект“? Машалла! Исторически думи на Али Баба Ал Черепан! Ох, олекна ми и се успокоих! Слава Богу, намери се още един „спасител“ на България! Всички знаем какъв е, но ще се преструваме, че не знаем! Нали ще ни оправя, инш Аллах, България цяла сега него гледа!
10.06.2020 11:45 / Отговор
Джедай Тотю Жалка история! Божков явно не е в състояние дори да мисли в перспектива, колкото и да ни го пробутват някои като големия „математик“ и „шахматист“! Толкова ли му е трудно да съобрази, че с имена на футболисти и това на МаяМа не може да докаже абсолютно никаква корупция, чадър върху бизнеса му или съучастие в престъпните му далавери? А пък да говорим, че в следствие на тези смешни есемеси ще постави основите на „нов политически проект“ и че някой ще му се върже на тъпотиите, значи или самият БоШков е много тъп, или е дотам паникьосан, че не може да разсъждава като хората! Ами, толкова по-зле за него!
10.06.2020 11:56 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп