Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Победените искат победителя да ги подкрепи да управляват и да правят безчинства

Политика

Борисов: Победените искат победителя да ги подкрепи да управляват и да правят безчинства

Борисов: Победените искат победителя да ги подкрепи да управляват и да правят безчинства - Tribune.bg

„Видите ли, ПП/ДБ и всичките зелени и пембени от коалицията, казват, че ние трябва да ги подкрепим за правителство, без значение от резултата. Защото те сигурно са богоизбраните, на медиите на олигарсите, на Нексо. „Да се махне“, „да се потопи“, ей тази демокрация наложихте за 2 години“.

Това заяви в Ямбол лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той определи днешните интервюта на Асен Василев и Христов Иванов като „платени и сапунисани“.

Борисов обяви, че днес в централата на партията са пристигнали 2 писма – от лидерите на БСП и „Възраждане“ Корнелия Нинова и Костадин Костадинов. Те са по отношение на честността и прозрачността на изборите и по специално случващото се в Информационно обслужване.

„И ние ще изпратим такова писмо и ще искаме IT специалист да присъства и да гледаме, когато наливат резултатите. Явно двете партии имат някакви данни, за да искат това. Вчера Костов каза, че ПП/ДБ ще победят с 5%. Според нашите данни водим с 10-12 процента и днес тези същите ни казват, че трябва да им подкрепим правителство. Но трябва да се присъства в Информационно обслужване да се види как се наливат резултатите. Сигурно ще искат подкрепа, за да продължи Асен Василев да източва парите в посока „Лукойл“ и „Нефтохим“. Няма как да стане“, каза той.

„Аз не знам как Христо Иванов стои при тях. Ние заедно с тях спряхме абсурди в бюджета. Как си го представят технически? Отиват си Рашков, Петков и Василев по кабинетите и ни управляват нас победителите? Победените искат победителя да ги подкрепи да управляват и да правят безчинства. Няма да го позволя каквото и да струва това. Без ГЕРБ стабилно управление няма. Как ще харчиш повече отколкото изкарваш и ще ставаш по-богат? Житейският ми опит не ми позволява да си го представя. Нали ще се набълбукаме със заеми?“, каза още Борисов по отношение на управленската стратегия на „промяната“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати