Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Петков е най-бързо пенсионираният премиер

Политика

Борисов: Петков е най-бързо пенсионираният премиер

Борисов: Петков е най-бързо пенсионираният премиер - Tribune.bg
Снимка:

„Извинявам се, че докато има бедстващи области, ние се занимаваме с политическа дейност. Дойдох на партийно събрание. Но сме изпратили младежите от ГЕРБ, които да помогнат на хората в Карловско. Отидоха да помогнат за справянето с щетите от наводненията, но ние не парадираме с това“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Благоевград.

„Няма нещо, което да не сме направили в Благоевград - басейни, игрища, зали, мостове и тунели. А за „Струма“ Благоевград е все едно Владая. При толкова направени неща те ни намразиха! Защо?! Стягайте се и доказвайте! От тези избори, по-лесни за ГЕРБ не е имало. Толкова години нямахме опозиция и се разглезихме. „Промяната“ се скъсаха да крадат и ги пенсионираха. За 6 месеца Кирил Петков се превърна в най-бързо пенсионираният премиер. За 6 месеца от него се отказаха и в партията му, и коалиционните му партньори, и създателя му Румен Радев!“, посочи още той.

„Спряха пътните строежи – пълен застой вече две години. Трафик и катастрофи – виновни са Сандов, Кирчо и Асенчо. Сложете билбордове „Да продължим да спираме строежите“. Вчера за Русе - трафик, километри тирове, щяхме да се избием. Голяма гордост на Киро, че спрели АМ „Хемус“. Направеното от ГЕРБ стои, а къде са чувалите с пари?! „Промяната“ откраднаха всичко. Дори името им е крадено от мен -„ГЕНЕРАЛна Промяна“ е първият ми слоган!“, коментира още Бойко Борисов.

„Цените на бензина: моделът на Борисов е 2.10 лв./л. Моделът на „промяната“ – с близо 51.4% нагоре. Дизелът 2.09 лв./л при ГЕРБ – 3.56 лв./л при „промяната“. Такова счупено нещо много трудно се оправя. Бензин, дизел и метан се вадят директно от джобовете на хората. На 2 октомври, ако победим, слагаме 1 лв. мито. И ако заредиш 100 литра, връщат ти 100 лв. Ето ви цените на природния газ – ПП бръкнаха в джоба ви с 837%. Взимат от вашия джоб по 28% за посредници за газа. Те лъжат и „Булгаргаз“ превежда в Румъния, дъщерната фирма на „Газпром“, и после отиват в „Газпром“ Швейцария, а после в големия „Газпром“. Един ден това ще бъде плод на разследване. Преди 5 дни нашият институт отчете 4 760 000 лв. са изтегли към „Газпром“. И после говорят, че са за Украйна. Това е най-доброто правителство за Русия. 2020 или 2021 година дойдоха тръбите за Гърция? Що не построиха гръцката връзка - не знам, но те пак излъгаха“, категорично заяви Бойко Борисов.

„АЕЦ „Козлодуй“ продава на 45 лв. ток, „промяната“ го продава за 1200. Цените на хранителните продукти, какво да ги коментираме, жените пазаруват всеки ден. Ние произвеждаме всичко, но ги виждате – нагоре. ПП теглиха всяка седмица по 500 млн. лв. Тръгнаха си и казаха, че имали милиард излишък. Те не разплащат на болници, общини, задържат ги. Като имате, защо не се разплатихте?! Не е важно кой ще вдигна пенсиите, а кой ще ги плаща. Много обещават, но нали трябва да се изработи от вас, за да ги платим“, посочи още лидерът на ГЕРБ.

„Промяната“ ни вкара в тежка криза, ще ни трябва поне година да се оправим. Ще си строим, 2% инфлация, не 50%. 1 млрд. лв. ще отидат за избори. Всеки ден някой излиза и казва „с тези няма да управлява“. Вие не цените парите. Това са парите на хората, това са парите за „Струма“. Нека проявим разум, с хората трябва да говорим как народът, заедно, с работа да излезе от кризата. „Промяната“ е със сталински методи – няма го човека, няма го проблема. Затова арестуваха Севда, пиарът ни бил по-добър. Защото била по-добра от Ленчето“, коментира още Бойко Борисов.

 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети