Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Радев да освободи президентството от омраза и разединение (ВИДЕО)

Политика

Борисов: Радев да освободи президентството от омраза и разединение (ВИДЕО)

Борисов: Радев да освободи президентството от омраза и разединение (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

„Седмици наред сме първи по смъртност и последни по ваксинация срещу Covid. Това е безхаберие. Днес има 80 починали, родилки, здрави хора, кошмар. 10 дена седи кораб и се източна амониева селитра в Черно море в най-красивите ни места на морето - безхаберие! За десет дена можеше да докарат от Щатите помощ и да решат проблема. И за да няма гласност, изгониха журналистите и не могат да снимат. И според Радев това било справяне с кризата. Това са жестоки пробойни в държавата!“ Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на посещение в Родопите.

„Нашата партия ще подкрепи проф. Герджиков - ректор на всички ректори. Защото той може да обедини нацията. Радев изконно не разбира смисъла на президентската институция и тя е да обединява нацията, а не да я разделя и мрази.“, допълни бившият премиер и продължи:

„Бих му препоръчал - щото вчера изгледах глупостите под кои поли се крия - по-добре да си отиде при партията, и да не се занимава повече с това, което не разбира. Да дойде, да си стане лидер на партия, която си избере - на БСП ли е, на ИТН ли е, на Кирил и Асен ли е, на Мая ли е, и да си управлява от парламента.“

„Управлението става през парламента и през лидерството на партия с това, което хората са ти възложили. Аз съм бил три пъти премиер на тази държава, сега мога да си работя с младите, с партията - така че и той да освободи президентството от омразата, и да дойде с неговите младежи да се състезаваме. Неговите младежи и представители все са от ДС - тези, дето са ви мачкали, са негови. Пазете се, това мога да кажа.“, допълни Бойко Борисов.

„Продадохме най-хубавите си ваксини на Норвегия, те отвориха всичко вече там, а при нас в Ямбол направо ги изхвърлиха ваксините. Правителството и Радев са оставили народа - който оцелее, оцелее.“, завърши Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп