Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов се срещна с директора на Американския еврейски комитет

Политика

Борисов се срещна с директора на Американския еврейски комитет

Борисов се срещна с директора на Американския еврейски комитет - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посрещна в централата на партията директора на Американския еврейски комитет Дейвид Харис.    

„Ние в България сме в много конфликтна зона - от едната страна Косово и Сърбия, от друга - Русия и Украйна, от трета - Турция и Гърция. Затова е изключително важно да има политическа стабилност. Затова вчера дадох приоритети кои ще са наши партньори. Някои се разпознаха, други не, това не е важно. Но светът трябва да знае - ние ще работим по следните важни точки:  

Ние вкарахме България в Европейския банков съюз и в чакалнята на Еврозоната. За съжаление това правителство се провали.  Ние започнахме модернизацията на ВВС. Първите 8 изтребители изплатихме на 100% и положихме огромно желание и усилие сега в този парламент да вкараме и втората част. За съжаление правителството не го направи.

Ние предложихме таван на горивата - нафтата, бензина, газа, за да не печелят „Лукойл“ и „Газпром“ 7 милиарда от България. За съжаление правителството не го прие.

Ние предложихме и промени в съдебната власт - така че да не си правят нови „бухалки“. Ние започнахме диверсификацията на ядреното гориво и ние, нашето правителство подписа първия договор с „Уестингхаус“. За съжаление това правителство не го направи.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети