Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Щом ПП и ДБ се събират да бият ГЕРБ-значи са по-слаби /СНИМКИ/ВИДЕО/

Политика

Борисов: Щом ПП и ДБ се събират да бият ГЕРБ-значи са по-слаби /СНИМКИ/ВИДЕО/

„Щом ПП и ДБ се събират да бият ГЕРБ-значи са по-слаби", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при закриването на кампанията на партията във Варна.

Манфред Вебер на закриването на кампанията на ГЕРБ-СДС: Докато ГЕРБ беше на власт, България беше стабилна и сигурна

Той се опита за обясни на лидера на ЕНП Манфред Вебер заплетената ситуация как България едновременно не е изнесла нито един патрон за Украйна (по думите на Корнелия Нинова), но същевременно е спасила Украйна (според Кирил Петков). С 5 милиарда са обогатили Путин от ПП и правителството на Кирил Петков. Направиха ни три пъти по-зависими от Русия. 

„Кирил и Асен направили много неща за Украйна? Направиха нещо за Путин, милиарди неща. Много направиха за руските газови посредници. Това ми е най-лесната кампания. Аз даже не агитирам. Казвам – който иска да му бъркат да му взимат левче от бензина, от газа, да гласува за тях. Вместо държавата България да даде на държавата Украйна през резерва, пак се дават пари за посредници, подчерта Борисов.

Като гледам какво ни направиха за две години, ми се реве, добави той. 

„Смисълът да съществува ГЕРБ е европейското и евроатлантическото развитие на България. Дори и да загубим проценти, това е нашата позиция. Колкото и да е трудно, трябва да сме част от белия демократичен свят. Ние подкрепяме Украйна, но сме против контрабандата на зърно и мляко“, подчерта лидерът на ГЕРБ. 

TribuneTribune

Той заяви, че тези, които преди 1-2 години са се имали за месии, са натикали страната в дъното. „Днес съм си обещал да не казвам кой е виновен“, каза той. Лидерът на ГЕРБ изтъкна също, че мигрантите не са били допускани, благодарение и на подкрепата на ЕК и турския президент Ердоган.

„Агитацията е не да гласувате за нас. Ако не искате те да са, да гласувате за нас. Защото ние знаем какво да правим“, обясни още лидерът на ГЕРБ.

 Той се обърка към медиите: „Предупредих, че теглят по половин милиард всеки понеделник, не ми обърнахте внимание, аз много се натъжих. После започнаха по 1,5 млрд., пак не ми обърнахте внимание. Последно – 3 млрд. – пак не ми обърнахте внимание. Знаете ли колко са само лихвите? По два Аспарухови моста на година“, възмути се лидерът на ГЕРБ. 

TribuneTribune

На фона на грандиозното закриване на кампанията на ГЕРБ, от ПП/ ДБ направиха визуално шоу в центъра на столицата. Въпреки DJ партито, присъствието бе рехаво.

 

БСП пък закри кампанията на Паметника на Съветската армия.

„Днес с нашето присъствие искаме да дадем старта на ремонта на този паметник, който беше осквернен преди повече от два месеца, освен това днес правим символично закриване на кампанията и от тук започваме вече нашата кампания за местните избори“, заяви Иван Таков от Градската организация на БСП в София.

Събитието беше насочено към две основни цели, а именно събирането на подписи за запазването и ремонта на паметника и закриването на кампанията за парламентарните избори.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети