Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Срещу нас имаме само празни приказки, деструктивни хора, мрънкат и не работят (ВИДЕО)

Политика

Борисов: Срещу нас имаме само празни приказки, деструктивни хора, мрънкат и не работят (ВИДЕО)

„Срещу нас имаме само празни приказки. Тук в София десетилетия нищо не беше направено. Това са деструктивни хора, които само мрънкат и не работят“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с кмета на София Йорданка Фандъкова и кандидати на партията.

„Сега вече говорят глупости за магистрала „Черно море, защото нямат какво да кажат и говорят глупости. Целият север без магистрала става изоставена провинция“, предупреди Борисов.

Той припомни, че парите за „Хемус“ са били преведи, но някои не иска да я прави. Той отново показа трафика на новата отсечка при „Младост“, където само преди няколко месеца опашките от автомобили беше километрична.

„Нямаме неизпълнено обещание, ако ГЕРБ спечели, машините от тук ги прехвърляме към Люлин, за да може и там Околовръстен път да се направи. Само това да сме направили е достатъчно... Южната тъга, Северна дъга, Западната тангента. За София съм обещал, парите са заделени и ще се затвори целият ринг. Нека софиянци да си изберат“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Мили мои, които от нямане какво да кажете, вече лъжете. АМ „Черно море“ е лесна за правене и може да се прави, но всички ще минават от тук и целият Север без „Хемус“ остава много назад. Затова решихме първо „Хемус“ да направим, да облекчим „Тракия“ и тогава да започнем „Черно море“, заяви още Борисов.

Той подчерта, че досега никой не е строил и припомни, че когато той е станал кмет, въобще не е имало канализация, а септични ями.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати