Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за „записа“: За 10 години нищо ново не научиха, ментета. Не пипам алкохол!

Политика

Борисов за „записа“: За 10 години нищо ново не научиха, ментета. Не пипам алкохол!

Борисов за записа: За 10 години нищо ново не научиха, ментета. Не пипам алкохол! - Tribune.bg

Като наближат избори, почват по един и същи начин, коментира премиерът

„Това са 10-15 години, нищо ново не научиха, като наближат избори почват по един и същи начин. Ментета, записват се. Да вземат Ненчо Балабанов, той най-добре ме имитира. То не бяха спални, тоалетни, не ми е удобно да го коментирам. Божков да си пише човекът, всеки може да пише. Аз строя, ето кметовете са доволни“. Това обяви премиерът Бойко Борисов, който днес е на инспекция на лотове на АМ „Хемус“.

Премиерът коментира, че най-много се смял на това, че „бил пиян на записа“. Той разказа за опита си с алкохола – едно единствено напиване в живота, когато бил 19-годишен.

„Не пипам алкохол! Връщам се от тренировка в общежитието в Симеоново. И курсантите първи курс се прибират, селски момчета и един си носи вино от Плевен, другия туба от Ловеч… И се събират по стаите, ядат, пият и си говорят. Връщам се от тренировка, никога не съм пил, майка е учителка, и пият вино – една туба голяма 20 литра“, разказа той.

Премиерът обясни, че тогава не посмял да признае, че не е пил преди и му сипали „голяма чаша с лимонада“.

„Както бях уморен... Пия, пия вино, то си е като лимонада. Хубаво си е, не усещам нищо, чакам да съм се напил, не съм. Викам – сипете още, те ме изгледаха. Хайде още една чаша, и отидох да си просна кимоното в банята. Закачих го на една тел – и гледам, че огледалото идва към мен… Викам, а, развалил съм се. Легнах си, завъртя ми се всичко, викаха лекар. Оттогава не пипам! Няма човек, който да може да каже: Аз пих с Бойко!“, категоричен е Борисов.

Той говори и за напредъка по всички лотове на „Хемус“.

„Нека видят българите как в скалата се прави път, като пчелички работят строителите. Много голям напредък са постигнали. Това, което съм поел като ангажимент към Севера и Северозапада, се работи на пълни обороти. Да сме живи и здрави догодина ще е готово“, обеща министър-председателят.

Около 50 археолози работят по трасето, около Велико Търново има и има много находки.

По време на огледа с премиера Борисов бяха министърът на финансите Владислав Горанов и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. На място дойдоха и кметовете на Ловеч и Плевен Корнелия Маринова и Георг Спартански.

„За нашия регион е изключително важен този проект. Надяваме се до 3-4 години да е готов, чакаме го с десетилетия, важен е за Северна България“, заяви Георг Спартански.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Тартаковер Най-вероятно записа е автентичен, защото каквото да говори този човек всички(включително неговите омагьосани фенове)знаят че той не може да диша без да лъже. Но, да го оставим и видим нещо по-сериозно. В записа освен хард вулгарния език, нарича Караянчева кърджалийска пу-ка !? А тя е избрана от глутницата за председател на парламента на България!? (Няма да коментирам, че я намериха без гащи при инцидента в колата)Такова е "уважителното" отношение към "Дуловската принцеса"-палавата Деси, към повечето му"народни избраници" Срамно и твърде гнусно! Опонентката им от БСП може да я наричат Крушовица, Импексовица, по друг начин, но в интелектуално и морално отношение е несравнима и недостижима за глутницата. Не че я харесвам, тя не е мой избор, просто сравнявам безпристрастно.
13.06.2020 13:03 / Отговор
Аут! Долен лъжец! Виж речника на гуруто си ръдан, и то по национална телевизия!!!
13.06.2020 14:23
Ама разбира се! Ей това, че записа е автентичен, понеже видиш ли Борисов обичал да лъже - кърти мивки! Откъде ви намират такива дървени философи на Позитано, бе!
13.06.2020 17:40
Инфо! "Технологията, по която е сглобен аудиофайла, се нарича "дийп фейк" (deep fake) и от около година и половина се използва за дискредитиране на различни политици по света. Миналата есен от подобен фалшив запис си изпати бившия президент на САЩ Барак Обама, който уж псувал Доналд Тръмп. Смята се, че технологията е измислена от прословутите руски хакери и тролове, които продават услугите си по целия свят. Според източник на Lupa.bg, разпространението на менте записа у нас става през маргинални сайтове и фейсбук групи, координирани от служители на обвинения за 18 углавни престъпления Васил Божков. Хазартният бос, забегнал в Дубай, открито воюва с правителството, а преди дни дори анонсира, че се готви за политически проект."
13.06.2020 14:22 / Отговор
Стига толкова Като погледнеш заглавията, ти става ясно, че това не безпристрастна медия, а сайтче, обслужващо властта. Статии без съдържание-copy-paste от изказвания на уродливото ни управление.
13.06.2020 19:15 / Отговор
Ади бе Щом не ти харесва този сайт има лесно бре момко!!!Отиваш в сайтчето afera.bg което обслужва позитано иси четеш статийки всакскви, и като ти омръзне отиваш пак на ваше сайтче - факти, и си четеш ваши позитански статии.После отиваш в Бивол, от там в сайтчетата на др.бабикян който произвежда всякакви новини, и (в кавички) ""истински новини"" които заблуждават само народа
14.06.2020 08:48
коментар Такива ""философи"" ги има и при дсб, да България, абв......!
14.06.2020 10:35 / Отговор
Русалка Василева Кой каквото иска и както иска да си говори, но г.Борисов си тежи на мястото.Достатъчно много неща направи които ще останат за поне едно две поколления напред, някои за четиридесет години и още двадесет не направиха. И ония Велин градски тарикат като е толкова сигурен в себе си и се смята за жертва и света вода не на пита да не се крие като мишка, а да си дойде да тропне
по масата и да си търси правото.
15.06.2020 21:55 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети