Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за напрежението между Пеевски и Радев: Лепенето на етикети доведе до тоталното смразяване на хората

Политика

Борисов за напрежението между Пеевски и Радев: Лепенето на етикети доведе до тоталното смразяване на хората

Борисов за напрежението между Пеевски и Радев: Лепенето на етикети доведе до тоталното смразяване на хората - Tribune.bg
Снимка:

"Не виждам никакъв смисъл да коментирам войната между лидери на политически партии". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред жерналисти в кулоарите на парламента.

"Лепенето на етикети доведе до тоталното смразяване на хората. В момента в България няма лидер без залепен етикет", каза Борисов.

"Много е важно да работим с уважение. Призовавам всички да бъдат по-внимателни с лепенето на етикети".

"Има слухове и внушения, които не винаги се оказват такива, каквито са", подчерта той. 

Той коментира и думите на президента Румен Радев във връзка с необходимостта от политическа алтернатива, която той вижда. 

"Това го слушам от 20 години, всеки който иска да влезе в новините казва нещо за Бойко Борисов. Не искам еднолично, която и да е политическа партия да се меси в работата на независимите служби и регулатори. Когато им е изгодно едните говорят срещу службите, а другите срещу слобката", каза Борисов и подчерта, че се оказва, че той е единственият, който брани службите на България. 

Лидерът на ГЕРБ заяви, че ако Радев подготвя политическа формация, това би било нарушение на Конституцията и политически некоректно. 

Той призова да се обърне особено внимание на думите на вицепрезидента Илияна Йотова, която каза, че „президентът е поканен за част от сглобката“.

„Аз не съм отправял такава оферта. Кой от другите лидери на партии в сглобката е отправил тази оферта, защото Йотова едва ли си го е изсмукала от пръстите“, заяви Борисов.

Според него винаги е прозирало на избори зад кого стои президентът Румен Радев.

„Когато Кирил и Асен са на плакат с него, трудно е да се скрие прозира ли или не подкрепата им за президента Радев, или по-късно когато са били министри в служебните му правителства подкрепата му към тях“, заяви Борисов.

Във връзка с ротацията той коментира, че в момента се работи по нея.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети