Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Младите са бъдещето

Политика

Борисов: Младите са бъдещето

Борисов: Младите са бъдещето - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът се срещна с младежите на ГЕРБ-София

„Срещнах се с младежите от ГЕРБ София. Разговаряхме по актуалните теми, бюджета за следващата година, развитието на България. Призовах ги да бъдат активни, да се квалифицират и развиват, защото младите са бъдещето“. Това написа във Фейсбук министър-председателят Бойко Борисов.

Освен с младежите тази вечер премиерът е разговарял в централата на партията и с председателя на Фондация „Ханс Зайдел“ проф. Урсула Менле. В срещата са участвали и председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и д-р Волф Круг, директор на Института за европейски и трансатлантически диалог на Фондация „Ханс Зайдел“, които също са се видели с младежите.

В рамките на разговора бяха обсъдени резултатите от Българското председателство на Съвета на ЕС, както и дългогодишното сътрудничество между ГЕРБ и Фондация „Ханс Зайдел“, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Проф. Урсула Менле е изтъкнала приноса на България и министър-председателя Бойко Борисов за утвърждаването на темата за европейското бъдеще на страните от Западните Балкани в дневния ред на Европа. Проф. Менле е подчертала пред българския министър-председател, че когато на Балканите има мир и всички страни изповядват европейските ценности, то това неизменно дава отражение върху сигурността и спокойствието на Европа.

Бойко Борисов и председателят на Фондация „Ханс Зайдел“ споделиха задоволството си от осигурената приемственост на темата Западни Балкани от австрийското председателство и се обединиха около мнението, че европейското бъдеще трябва да остане приоритет и на румънското председателство, което започва на 1 януари 2019 г., съобщават още от партията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети