Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Ако имаше подслушвания, още днес щяха да извадят факти (ВИДЕО)

Политика

Бойко Борисов: Ако имаше подслушвания, още днес щяха да извадят факти (ВИДЕО)

Бойко Борисов: Ако имаше подслушвания, още днес щяха да извадят факти (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

„Това не е служебен кабинет, а предизборен щаб. Те говорят срещу партия. Те искат да развалят изборите и по този начин правителството да продължи в условията на диктатура“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с младежи от партията.

Борисов коментира темата за подслушванията.

„Атанас Атанасов казва, че били подслушвани 32-ма, Хаджигенов говори за 82-ма, днес Бабикян казва – 26“, озадачи се Борисов. „Излиза, че уж контролираните служби са дали информация на всички управляващи партии, събрани около Радев, само ние не знаем. Вие, когато ги знаете тези неща, защо не говорите с факти? Институциите са ваши, можете всеки един сигнал да го разнищите. Ще чакат да стане „Констинброд2“, коментира Борисов.

„Ще влязат да търсят нещо, ако намерят – хубаво, ако не намерят – ще изфабрикуват, ще режат, ще правят… Ако имаха нещо, още днес щяха да са казали – подслушвани са този, този и този политик“, заяви той.

Борисов се възмути от едноличната власт в държавата.

„Президентът Радев предлага кандидат на служебния премиер. Той връща при президента, а Радев подписва указ за назначаване. Имаме Радев – Радев – Радев . Къде е балансът? И това е демокрация и парламентаризъм? И не е едновластие?, попита Борисов. 

Той коментира и възможните неуредици с машинното гласуване.

ЦИК с оптимистичен експеримент: Машинното гласуване става за 48 секунди

Започвам вече да се съмнявам, че те искат по този начин да съборят изборите и да продължат в условията на диктатура до президентските избори. И БСП са навсякъде, сега имат още един зам.-министър – на земеделието. Откъде-накъде?“, попита лидерът на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети