Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Когато Тагрев излиза пред медиите, трябва да е напълно подготвен

Политика

Бойко Борисов: Когато Тагрев излиза пред медиите, трябва да е напълно подготвен

Бойко Борисов: Когато Тагрев излиза пред медиите, трябва да е напълно подготвен - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ГЕРБ с критика към друг министър на ПП-ДБ. В събота Борисов обяви, че земеделският министър е слаб, а днес посъветва Тодор Тагрев да бъде подготвен, когато излиза да говори пред медиите по такива чувствителни теми като случая с дрона с боеприпас край Тюленово. 

Борисов за зърнопроизводителите: Имаме слаб земеделски министър. Грешката на Денков е в квалификациите (ВИДЕО)

„Мисля, че Тагарев, когато излиза пред медии, при такъв случай, трябва да излезе напълно подтотвен. Това е чувствителна тема и не бива да се спекулира", заяви Борисов.

Той коментира, че военния министър трябва да се информира и да осветли от къде идва, дали е украински, руски или българския

„Когато излизат да говорят цялото правителство, да се подготвят“, посъветва ги той. Според него не е нужно министърът на отбраната да подава оставка. „Той се ползва с моите уважения, но в такива случаи трябва да се работи и говори отговорно“, поясни лидерът на ГЕРБ.

Борисов беше категоричен - подкрепата за кабинета не означава, че „ако някъде не се справят с работата или допуснат грешка, ние само защото ги подкрепяме, ще си мълчим“.

Той заяви, че очаква по-адекватни действия от правителството към земеделския протест.

„В такива случаи квалификации и обиди никога не са продуктивни – точно обратното. Предлагам да се седне на масата на преговорите - диалогично, да се видят техните искания, това, което е възможно, да се подпомогне секторът. Има справедливи неща, има и такива, които могат да станат. Този разговор трябва да се проведе. Колкото по-бързо всеки се прибере да си върши работата, толкова по-добре за всички“, посочи лидерът на ГЕРБ.

Встрани от темите на деня, Борисов коментира и напускането на НС от Вежди Рашидов

„Вежди Рашидов ми е приятел. Велик скулптор направил много. Направи грешка, мога само да съжалявам, че не е в парламента, но решението е правилно“, заяви пред в кулоарите на НС лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той призна, че в други партии подобни грешки не се наказват, но за съжаление в ГЕРБ не е така.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети