Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Не аз и ГЕРБ сме в изолация, а Кирил Петков (ВИДЕО)

Политика

Бойко Борисов: Не аз и ГЕРБ сме в изолация, а Кирил Петков (ВИДЕО)

В момента става едно чудовищно купуване на гласове през депутатите в Народното събрание, допълни лидерът на ГЕРБ

„Благодарение на това, че опозиционните сили имаха опит и мъдрост успяхме да приемем един изцяло нов бюджет. В него успяхме до колкото можем да защитим интереса на полицаите, храмовете, лекарите, спряхме безумието църквите да плащат ток като фабрики. Защитихме и вас общините. Спечелих маса басове с приятели, че тези няма да построят нито магистрала, нито мост, нито ферибот – нищо. Една къщичка за птички не направиха“, заяви пред членове и симпатизанти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пазарджик. Борисов специално честити рождения ден на бившият финансов министър Кирил Ананиев.

„Може да дадеш и 100 лева пенсия отгоре, но когато инфлацията ги изяжда, няма никакво значение. Успяхме да спасим и инфлацията и при взимането на изключително тежки решения, аматьорски решения. Според някой ГЕРБ били в изолация, да ме виждате да съм изолиран. Този, който ми пожелаваше да стоя на диванчето, сега той седна там“, допълни още Борисов.

Борисов коментира и темата с изгонването на руските дипломати, като припомни, че още в първия ден Кирил Петков е обявил, че е по негово решение, после прехвърли всичко на Външно министерство и Теодора Генчовска.

„Не аз съм и ГЕРБ сме в изолация, Кирил Петков е в изолация“, допълни още Борисов. 

"В момента ставаме свидетели на чудовищно купуване на гласове, по 10 хиляди накуп, ако приемем, че един депутат печели толкова, за да отиде в Народното събрание. Темата обаче за привикването в апартаменти и коридори не се обсъжда от никой", допълни още той. 

„Понеже моя личен живот много се обсъжда и постоянно питат, медиите пък как един път не попитаха за тези хора в интернет, които се въртят дали са те или не. Ама личния живот на един можеш да го разпориш, но за други не може, защото ги наричат семейни“, заяви още Борисов. 

Той попита пълната зала дали днес някой, който е заредил е бил компенсиран с 0.25 ст. за литър гориво, както бяха обещали от правителството на Петков и финансовият му министър Асен Василев. Всички единодушно обявиха, че мярката не работи. Борисов призова медиите, ако имат кураж да направят репортаж и да покажат как си зареждат гориво и ги компенсират. 

„Благодаря ви, че в този прекрасен ден ме изолирахте по този блестящ начин. Надявам се в петък да приключи тази агония“, заяви Борисов пред препълнената зала. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати