Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Рашков с политическа реч за арестите в страната, обвини Цвета Караянчева в сплашване

Политика

Бойко Рашков с политическа реч за арестите в страната, обвини Цвета Караянчева в сплашване

Бойко Рашков с политическа реч за арестите в страната, обвини Цвета Караянчева в сплашване - Tribune.bg
Снимка:

Безпрецедентна пресконференция два дни преди вота даде служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Назначеният от Румен Радев силов началник говори повече от 10 минути, като през цялото време директно обвиняваше една единствена партия в купуване на гласове.

Рашков си позволи, нарушавайки закона да заяви, че ГЕРБ са опъвали чадър над купувачите на гласове. Той разказа с невероятен патос, как в Кърджалийска област шефът на горското, който според него е от ГЕРБ, решавал на кого да дава и да не дава дърва за огрев, според това за кого ще гласуват. Рашков стигна и по-далеч, като директно заяви, че Цвета Караянчева е звъннала на директора на РУ-Кърджали и го била заплашвала, че ще го уволни, защото закачал хора на ГЕРБ.  

Този същият директор на държавното горско стопанство си позволявал да дели хората на такива които ще гласуват за ГЕРБ и няма да гласуват, възмути се на висок глас Рашков.

Той недоумявал как работата полицията по обиски и задържане в рамките на 24 часа по закона на МВР се смятало за репресия, въпреки множеството сигнали. Рашков до там беше започнал политическата си реч, че обяви кмета на Гурково и сина му, които са арестувани за купуване на гласове, за избрани от ГЕРБ. След като му подшушнаха в ухото, Рашков се извини и спомена ДПС, но така, че почти никой да не чуе.

Когато обаче дойде време журналистите да задават въпроси, Бойко Рашков напусна залата.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети