Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Божков обяви нов политически проект, пита във Фейсбук кой ще го подкрепи

Политика

Божков обяви нов политически проект, пита във Фейсбук кой ще го подкрепи

Божков обяви нов политически проект, пита във Фейсбук кой ще го подкрепи - Tribune.bg
Снимка:

Укриващият се обвиняем Васил Божков обяви планове да прави политическа партия. „Ще ме подкрепите ли за нов политически проект?“, попита тази сутрин хазартният бос с прякор „Черепа“. Този път Фейсбук-анкетата му е с два възможни отговора - да и не.

Божков се крие от българските власти в ОАЕ. Той е с 18 обвинения, включително поръчителства на убийства и изнасилвания.

Самият Божков излезе преди дни с твърдения под формата на комикси, че е давал милиони подкупи за висши държавни служители у нас. Той обаче не е предоставил фактически доказателства за това с изключение на снимки на банкови разписки за теглене на суми в брой, които не могат да докажат за какво са отивали парите. Премиерът Бойко Борисов нееднократно е заявявал, че от годините си в системата на МВР не коментира обвиняеми. Владислав Горанов призова, ако има доказателства за нередности да ги покаже.

Неофициално Божков и преди не е странял от политиката. Още през февруари бившият вицепремиер проф. Димитър Луджев обяви, че Черепа е финансирал кампанията за кмет на Мая Манолова - това била и причината на бъде "нарочен" от прокуратурата. Миналата седмица тя отрече да е взимала пари от него.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

Ха, ха! Новата Иванчева!
И Банева!
08.06.2020 09:12 / Отговор
Гласоподавател Ако е с търкане на картончета, ще победи.
08.06.2020 09:28 / Отговор
Karabas Barabas Али БошКоФ Баба е готов с новото знаме на своя нов „политически проект“, с извезани на него Череп и Костов? Старият капитан – женералъ Танасъ – ще води закичените с политически превръзки на очите лилави пирати-боШковисти, а младият боцман – Бой Кики – ще развява знамето „Череп и Костов“? От Холивуд страшно са харесали идеята и ще дойдат тук за снимки под опашката на коня, щото на всички им било писнало от тези „Карибски пирати“? Нашите най-искрени поздравления за умнокрасивците-боШковисти, защото ще прославят България! Да не ни изложите пред чужденците, брей! Вдигайте високо знамето „Череп и Костов“ и напред, до абордаж на Парламента!
08.06.2020 11:32 / Отговор
Джедай Тотю Ха-ха, това за знамето с „Череп и Костов“ много ми хареса – направо си представих как окъсаните, облещени папуняци изпод опашката на коня, с превръзки на едното око, размахват саби-дамаскини и кремъклии-пищови, а Слафчу, с дървен крак, съчинява текстове на пиратски песни по музика на възрожденски такива! Тази партия на Черепухин ще бъде невероятен майтап, щото още отсега я почнаха да я бъзикат, а преди избори всеки ще си прави ташак с нея!
08.06.2020 12:11
Банкерът в Сърбия също искаше да стане Министър-председател и мафията му фалираха банката, и я разграбиха. Мисля, че този Божков се гаври с тях.
08.06.2020 11:40 / Отговор
Проф. Деримечков Очевадно е, че Божков не разполага с никакви доказателства за твърденията си, затова се насочва към политическия проект. За водеща фигура ще лансира Мая Манолова, а за финансирането на проекта ще потърси и Цветан Василев, тъй като Божков не би се нагърбил никога да финансира сам нещо, от което и друг ще има полза. Познавайки и двамата, в един момент ще се стигне до конфликт, защото Божков се има за голям играч и ще се опита да прехвърли по-голямата част от финансирането на Василев, но и последният може да брои рестото, поради което конфликтът е неизбежен. Впрочем, ще видим – дано съм прав!
08.06.2020 11:45 / Отговор
Киро Бизона Ами най-вероятно ще сте прав, но и СлаФчо, учиндолския тъпак да сложи начело Черепа, резултатът ще е същият, ако не и по-лош! Но не вярвам МаяМа да отстъпи първото място – ще вие, ще пищи, ще се тръшка, ще истерясва, но ще иска да е начело! Как така ще се даде на някакъв си СлаФчо, дето хем е селяндур, хем не е бил политик или дупетат! Като гледам, настъпват добри времена за търговците на пуканки! Няма кой да бие българина в дисциплината „гледане на сеир“!
08.06.2020 12:18
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати