Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП: Лошо е, че мнението на Станишев се обвързва с нас

Политика

БСП: Лошо е, че мнението на Станишев се обвързва с нас

БСП: Лошо е, че мнението на Станишев се обвързва с нас - Tribune.bg
Снимка:

Нямало нужда да разговарят с него, смята Стоян Мирчев

Мнението на Станишев било лично и било лошо, че то се обвърза с БСП. Това стана ясно от думите на депутата от левицата Стоян Мирчев, който обясни защо БСП се разграничиха от изказването му, че Борисов е държавник.

Думите на Мирчев бяха в отговор на въпрос дали се очаква червен картон за Станишев.

„Бяхме длъжни да излезем с тази позиция, тъй като мнението на БСП и на Изпълнителното бюро се различава от позицията на г-н Станишев и трябва да се разграничим“, заяви червеният депутат.

От думите му става ясно, че не е разговаряно със Станишев.

„Няма нужда да говорим със Сергей Станишев, той беше ясен със своята позиция. От вече 3 години се опитваме да покажем истинското управление на г-н Борисов, на управлението на ГЕРБ“, обясни депутатът от БСП.

Не бе подмината и темата за намаляването на субсидиите на 1 лев. Мирчев повтори тезата на БСП, че това е насочено срещу тях и целта е унищожаване на опозицията.

„Те се опитаха да санират това като реално унищожиха държавното финансиране на политическите партии и по този начин те бяха прехвърлени в ръцете на така наречените олигарси в България. Реално това е поредна крачка към създаване на диктатура в България и на унищожаване на опозицията“, допълни Стоян Мирчев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети