Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП пробва да оневини Нинова: Социалистка на 82 г. я подкрепя

Политика

БСП пробва да оневини Нинова: Социалистка на 82 г. я подкрепя

БСП пробва да оневини Нинова: Социалистка на 82 г. я подкрепя - Tribune.bg
Снимка:

Атанас Зафиров вижда предпоставка за победа на БСП наесен

„Не са случайни всички декларации и позиции от почти всички структури на партията, в които се призовава за мъдрост, за единение и Корнелия Нинова да не подава своята оставка. Според мнението на нашите другари тя не носи отговорност за загубата на тези избори“. Това заяви пред БСТВ Атанас Зафиров, член на ИБ на БСП.

Той сподели, че е получил и писмо от социалистка на 82 години, която го моли да представи мнението ѝ на Конгреса: „Делегатите на Конгреса трябва да гласуват да остане Корнелия Нинова и да се стегнем, за да може да победи БСП наесен на местните избори“. „Конгресът трябва да стартира процеса по подготовката БСП за предстоящите местни избори. Това е най-важната задача пред БСП“, обобщи Атанас Зафиров.

Той подчерта, че резултатите на последните избори са показали, че БСП връща позициите си в големите градове и в няколко областни града печели. „Това е предпоставка за победа наесен“, категоричен бе той.

По думите му има координирана мащабна атака срещу БСП, която е концентрирана върху Корнелия Нинова като неин председател.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати