Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП ще проведе 50-ти юбилеен Конгрес на 26 и 27 септември в НДК

Политика

БСП ще проведе 50-ти юбилеен Конгрес на 26 и 27 септември в НДК

БСП ще проведе 50-ти юбилеен Конгрес на 26 и 27 септември в НДК - Tribune.bg
Снимка:

На 26 септември 2020 г. и 27 септември 2020 г. в зала 1 на НДК, ще се проведе 50-ия Конгрес на БСП. Това съобщиха от пресцентъра на БСП. Събитието ще започне в 10.00 часа на 26 септември 2020 г. и се очаква да присъстват над 500 гости - близо 40 представители на дипломатическия корпус, кметове, интелектуалци, хора на науката и културата, депутати от Великото Народно събрание, представители на парламентарната група на “БСП за България”, евродепутати, общински и областни председатели на БСП от цялата страна.

Акредитирани за отразяването на Конгреса са 78 журналисти от страната и чужбина.

На форума на БСП ще бъде представен политически доклад, който ще включва отчет на Националния съвет на БСП и на парламентарната група на “БСП за България”. Ще бъдат разгледани и отчет на депутатите на БСП в Европейския парламент, както и отчет на Общопартийната контролна комисия на БСП.

Ще бъде избран Национален съвет на БСП, председател на общопартийната контролна комисия на БСП и членове на Общопартийната контролна комисия на БСП.

Конгресът на левицата ще разгледа Резолюция срещу проявите и настъплението на неофашизма и неонацизма в Европа, както и Политическа декларация за развитието на БСП и приоритетите на нейната политика.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Нищо чудно Радню Руменов да бъде почетен гост в Президиума... По мотиви от отминали времена - бил е най-младият делегат на 14 Конгрес на БКП!
25.09.2020 17:03 / Отговор
За това ли на др.нинова тази седмица не и се чу медения глас, а тя се подготвя за пламенна реч!
25.09.2020 22:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати