Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Червеният митинг ще се проведе от 11 часа в събота

Политика

Червеният митинг ще се проведе от 11 часа в събота

Червеният митинг ще се проведе от 11 часа в събота - Tribune.bg
Снимка:

Вместо на Бузлуджа – социалистите излизат на жълтите павета, здравно министерство уличи Нинова в лъжа за забрана на събора под върха

БСП ще проведе национален митинг-протест „Бузлуджа 2020” на 25 юли 2020 г. (събота), от 11 часа, пред Министерския съвет в София, под надслов „Срещу корупцията и грабежа. Заедно за България“, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Нека на този ден да заявим заедно нашата воля за промяна, свобода, законност и справедливост. Каним всички симпатизанти и граждани, които искат промяна и край на порочния модел на управление“, призовават от БСП.

Социалистите обявиха промяната в плана след като по думите на Корнелия Нинова им е било забранено да се съберат на голямата поляна под връх Бузлуджа.

От Министерството на здравеопазването опровергаха твърденията им и обясниха, че са им отговорили в писмен вид, че трябва да бъдат спазвани противоепидемичните мерки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Емил Генов Не им пука на тия, че основните им гласоподаватели са в най- рисковата група на Covid-19. Да се изпозаразят и натръшкат баби и дядовци заради ламтежа им за власт.Това ли искат? И точно те ли ще се борят срещу корупцията? Тия дето обраха държавата.
22.07.2020 18:00 / Отговор
Гана Така стопяват електората си.
Но истината е, че се надяват на "умните и красивите" от лилавата мъгла, на лумпените и русоробите.
23.07.2020 09:14
кесо Управляващите да изпратят повечко линейки на площада, а от фирмите за чистота да изпратят екипи които да събират изпадалите по жълтите павета ченета, че след протеста "дръзновените борци" с корупцията трябва и да обядват все пак.
22.07.2020 19:58 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати