Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Д-р Нигяр Джафер: Мерките, които се предприемат в парламента, са адекватни

Политика

Д-р Нигяр Джафер: Мерките, които се предприемат в парламента, са адекватни

Д-р Нигяр Джафер: Мерките, които се предприемат в парламента, са адекватни - Tribune.bg
Снимка:

По-сериозно внимание по отношение на мерките за медицинските специалисти, които работят „на терен“, искат от ДПС

Смятам, че мерките, които се предприемат, са адекватни и са в синхрон с предписанията на Националния оперативен щаб, заяви пред журналисти заместник-председателят на Народното събрание д-р Нигяр Джафер.

„Може да се поспори по част от предприетите действия, но принципно смятам, че народните представители първо не са в рисковата група най-сериозно застрашена от това, което се случва. Много по-сериозно внимание по отношение на мерките трябва да се обърне на медицинските специалисти, които работят „на терен“ с хората“, призова депутатът от ДПС.

Тя подчерта, че медиците трябва максимално бързо да бъдат обезпечени със защитни средства.

„Народните представители не са в най-рисковата група, но по отношение на дезинфекцията, на предписанията, на ограничението на посещението в Народното събрание мерките са правилни“, категорична е д-р Джафер. Според статистиката в някои дни парламентът има над 2000 посетители.

„Това са ученически групи, групи на възрастни, тук се провеждат изложби, кръгли маси, дискусии. Мисля, че част от тези събития може да се поотложат за друго време“, изтъкна заместник-председателката на парламента от ДПС.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети