Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Даниел Митов: Не мога да приема колениченето на "Демократична България" пред инсталираната прокремълска марионетка Румен Радев

Политика

Даниел Митов: Не мога да приема колениченето на "Демократична България" пред инсталираната прокремълска марионетка Румен Радев

Снимка:

Управление и правителство се прави в парламента, не при президента, каза още зам.-председателят на ГЕРБ

"Ще бъдем градивна и остра опозиция, когато това е необходимо. Но на България преди всичко и е необходимо управление. Затова партиите, които са се заели с това трябва да го направят", заяви пред БНТ заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. По думите му, Планът за възстановяване трябва да бъде обсъден в НС.

"Управление и правителство се прави в парламента, не при президента. Ние не можем да отидем при човека, който тежко раздели българската нация и води война срещу част от българската нация. Той не може да прави това срещу тези български граждани, които са гласували за ГЕРБ. Той назначи няколко тонтон-макути, които вилняха по време на цялата кампания, намесваха се и работиха през цялото време срещу ГЕРБ. Атакуваха ни, правиха внушения, клеветиха, Бойко Рашков дори си позволи да използва нелегитимно МВР да притиска наши членове и симпатизанти, които са принуждавани да подписват декларация, че няма да участват в предизборната кампания", заяви Митов.

"Съдебната и правосъдната реформа трябва да бъде цялостна без никакви залитания в каквато и да било посока", смята той.

"Не мога да приема колениченето на "Демократична България" пред инсталираната прокремълска марионетка Румен Радев. Трябва да попитам колегите от ДБ как могат да седят в дясно в НС и да ръкопляскат на Бойко Рашков", попита Митов.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още