Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дажмбазки за самостоятелното явяване на евроизборите: Тази мотика сме я настъпвали

Политика

Дажмбазки за самостоятелното явяване на евроизборите: Тази мотика сме я настъпвали

Дажмбазки за самостоятелното явяване на евроизборите: Тази мотика сме я настъпвали - Tribune.bg
Снимка:

Няма никакви причина Обединените патриоти да не се явят заедно, заяви той

След като има коалиция в Народното събрание, няма проблем да бъдем заедно. Не мога да разбера какъв е проблемът да се явим заедно на парламентарни избори, а на европейски не. Тази мотика или гребло за отделно явяване на избори, настъпваме за втори път и знаем какво ще стане – ще те перне по носа. Така председателят на ВМРО Ангел Джамбазки коментира пред NOVA телевизия въпроса за явяването на европейските избори на „Обединените патриоти“. В петък председателя на НФСБ Валери Симеонов заяви, че е реална възможността всяка от трите партии да е със самостоятелни листи на 26 май.

"Няма нито една причина да не се явим заедно на избори. Има два варианта – или ще се явим заедно и ще изкараме добър резултат, или ще трябва да се преброим колко е тежестта на ВМРО, колко на НФСБ и колко на "Атака". Политическите сметки винаги са без кръчмар. Избирателите не харесват политическите сметки", обясни Джамбазки.

Той коментира и темата с апартаментите, закупени от политици. „След като има толкова много граждани, които гласуват за ГЕРБ, те имат своите основания – дали по ценностни причини или защото не искат БСП да се върне във властта. Когато си в изборна позиция, не е моментът да правиш успешни имотни сделки“, каза Джамбазки.

„Оставката е лично решение. Трябва да се стараеш да бъдеш добрия пример. Очакванията винаги са по-големи. Какво ще реши да направи г-н Цветанов – предстои да видим“, добиви той.

По думите му няма съмнение, че при подобни скандали се нанасят вреди на целия обществен разговор, подклаждат недоверието на гражданите. Това е щета за всички политически сили.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати