Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров: Отиваме разделени на избори и може да нямаме евродепутат

Политика

Сидеров: Отиваме разделени на избори и може да нямаме евродепутат

Сидеров: Отиваме разделени на избори и може да нямаме евродепутат - Tribune.bg
Снимка:

„Атака“ очаква среща на „малката коалиция“

 Партия „Атака“ очаква решението на лидерът на НФСБ Валери Симеонов за среща на „малката коалиция“, потвърди в кулоарите на парламента Волен Сидеров.

„Чуколов го чака да го пита да се съберем мъжки, тримата и да кажем явяваме се заедно или явяваме се поотделно“, допълни лидерът на „Атака“.

Той се надява, че ако се стигне до обединяване за евровота, нападките и скандалите в „малката коалиция“ ще спрат.

„Сега ще отидем на избори незнайно как. Може би разделени. Може би няма да имаме резултат като за евродепутат“, аргументира се Сидеров.

За него няма съмнение, че ГЕРБ ще спечели повече места за евродепутати на предстоящите избори през май от БСП.

„Не виждам ГЕРБ да загуби евровота, предвид това, че в БСП стана разделение. Има лоби на Станишев и на Елена Йончева като водач. Това неминуемо ще се отрази на вътрешната стабилност на БСП и ще намали техния резултат“, анализира Сидеров.

Относно темата с имотната сделка на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, лидерът на „Атака“ е категоричен, че това няма да повлияе на стабилността на управляващата коалиция.

„За министерски постове може да има разместване, но стабилността на коалицията я крепи всеки един от нас, с нашите крехки ръце, каквото можем правим, надявам се да не се срути. Виждате, че БСП не са готови да управляват. Ако бяха готови, да кажем – заповядайте, вземайте властта, започвайте да управлявате. Не са готови. Значи трябва да крепим стабилността на коалицията дотогава, докато се появи такава сила“, завърши Волен Сидеров.

Моника Гаджанова  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още