Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутатите на БСП благоволиха - връщат се в парламента

Политика

Депутатите на БСП благоволиха - връщат се в парламента

Депутатите на БСП благоволиха - връщат се в парламента - Tribune.bg
Снимка:

Конгресът ще се проведе на 16 юни

Националният съвет на БСП гласува единодушно да предложи на ПГ на "БСП за България" да възстанови дейността си в Народното събрание. НС на БСП реши ПГ на "БСП за България" да внесе ново антикорупционно законодателство и промени в Закона за съдебната власт.

Решението съобщиха от "Позитано" 20, където планумът заседава повече от 6 часа.

По-рано лидерът на партията Корнелия Нинова подаде оставка като председател заради резултата от евроизборите. Оставка подаде и шефът на предизборния щаб на БСП Георги Свиленски.

Конгресът на БСП ще се проведе на 16 юни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ИСТИНАТА Ако бяхме бели хора с европейско мислене, щяхме да посрещнем мързеливата партия БКП/БСП пред НС за първият им работен ден от 4 м-ца и да покажем, какво означават манипулации и популизъм по подобаващ начин. Но както винаги, предпочитаме да си пишем. Ето, тук е нашата слабост. Страхът да изразим публично своето недоволство. А те ще се върнат още по-озлобени и нахъсани. Не е тайна за никого, че достойнство и морал отсъстват в личностите на тази партия. Ще подаде ли оставка Кирил Добрев, както каза, ако ГЕРБ победи? Със сигурност НЕ! Поука от грешките не си взехме. Изпращаме в Брюксел обвиняемата Е. Милийончева, Иво Христов с руски паспорт и нечистоплътният със сплъстена коса А. Слабаков (почиващ на бащинията слава) и недоказан "режисьор", който разчита на плътният си тембър с ръсещ изказвания, лишени от смисъл. Но това сме ние. Собствената ни простотия и некомпетентност ще ни убият.
29.05.2019 05:25 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети