Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Атанасова: БСП си търси алиби за изборна загуба

Политика

Десислава Атанасова: БСП си търси алиби за изборна загуба

Десислава Атанасова: БСП си търси алиби за изборна загуба - Tribune.bg
Снимка:

Социалистите отказаха да участват в телевизионен дебат с представителя на ГЕРБ

„Корнелия Нинова не спира да говори преди всички избори, че предстоят изборни манипулации. Това според мен е опит да се оправдае поредната загуба на БСП“. Това мнение изказа депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пред bTV по повод вчерашните изказвания на соцлидерката за Изборния кодекс у нас.

„Всичките твърдения на БСП от вчера категорично не са верни. Много странно е и предложението за отпадане на втория протокол. Всичките тези атаки и несериозни приказки са удобно алиби за загубата на БСП на изборите. След изборите на Корнелия Нинова ще ѝ се наложи да обяснява загубата и най-удобното алиби ще е, че ГЕРБ са виновни и са фалшифицирали изборните резултати“, категорична е Атанасова. 

Промяната на състава на ЦИК няма да доведе до промяна в изборните резултати, заяви Атанасова и припомни, че БСП доминира в сегашния състав на Централната избирателна комисия.

„Рецидив е БСП преди всеки вид избори да твърди, че ще има изборни манипулации. Дали това може да се тълкува като вече предизвестен неуспех за левицата и търсене на някой друг виновник“, попита тя

Преди интервюто на Атанасова стана ясно и че от БСП не са изпратили техен представител, който да участва заедно с депутата на ГЕРБ.

„Факт е, че днес в студиото няма техен представител. Това означава, че те не искат да водим нормален и смислен диалог. Същото се случва и в парламента. Този диалог трябва да се води заради българските граждани“, посочи представителят на ГЕРБ.

От телевизията обясниха, че мотивът на пресцентъра на БСП е, че в една дискусия не могат да се чуят техните аргументи.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

B Много ми се искаше да видя наистина сайт като трибуна, но останах много разочарован! Щом давате трибуна на хора като Атанасова... Експерт в нищо, изказващ се по всяка тема, за да обира негативите вместо водещите фигури в ГЕРБ. А както виждам трибуна давате само на властта...
06.02.2019 11:46 / Отговор
ИВАНЧО КАКА КУРИ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА иска промяна на ЦИК понеже БСП доминира в сегашния състав на Централната избирателна комисия.Ако ЦИК си остане такъв и на изборите тя няма как да оправдае загубата на тези избори.Няма как да обвини собствената се ЦИК във фалшификация.
06.02.2019 16:02 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети