Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Танева отдаде афекта на Емил Димитров на това, че е преболедувал коронавирусa

Политика

Танева отдаде афекта на Емил Димитров на това, че е преболедувал коронавирусa

Танева отдаде афекта на Емил Димитров на това, че е преболедувал коронавирусa - Tribune.bg
Снимка:

Обвиненията на министър Димитров са абсолютно безпочвени, направили сме всичко по повдигнатите въпроси, смята Танева

Обвиненията на министър Емил Димитров са абсолютно безпочвени, посочи в пленарна зала министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева в отговор на предупрежденията за водни проблеми в страната през 2021 г. от страна на екоминистъра.

„Във връзка с изготвянето на Националния план за възстановяване, министерството с подкрепа на абсолютно всички браншови организации в тази посока, предложи на Министерски съвет цялостна рехабилитация на държавната „Напоителни системи“, изтъкна земеделският министър.

Танева коментира, че в понеделник е говорила в чисто човешки план с министър Димитров в продължение на 50 минути и отдаде афекта му на това, че е преболедувал коронавирусната инфекция.

„Ние сме колеги, винаги сме имали пряка комуникация, понякога малко затруднена. Изключително съжалявам, че трябва да влезем в това ниво на комуникации и тези наши комуникации, които винаги са били в оперативен план, да стават в момента чак през пленарна зала. Когато за първи път разбрах, че той е преболедувал COIVD-19 беше наистина много разстроен, проведохме един много дълъг разговор, може би над 50 минути, беше много афектиран в началото в чисто човешки план за заболяването и за грижите по възстановяването му”, каза Танева.

„И дума не може да става за някакви заплахи. Да, ние сме в тежко време. Пандемия. Всеки преминава през изпитания, чувства недостатъчна грижа за себе си, но трябва да осъзнаваме отговорността на позициите, които заемаме“, посъветва колегата си Десислава Танева.

По отношение на твърденията за война с МРРБ на министър Димитров тя подчерта, че за първи път чува такава теза.

„По принцип Министерството на земеделието винаги има по-скоро различна визия с Министерство на околната среда, но не и с Министерството на регионалното развитие. Нещо повече, има решение и доклад от оперативно заседание на кабинета от 13 октомври, в което земеделското министерство е подкрепило вариант за решение по отношение на водоснабдяването на Бургас. Всичко, което е трябвало да бъде направено от нашата система по тези въпроси, е направено“, завърши министър Танева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати