Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Диана Иванова и стотици русенци се хванаха на хорото за Хората в Русе

Политика

Диана Иванова и стотици русенци се хванаха на хорото за Хората в Русе

Николай Славеев и ФТТ „Найден Киров“ се включиха в заключителния концерт на кампанията на кандидата за кмет от ПП ГЕРБ

Стотици русенци, повечето облечени в национални носии, се хванаха тази вечер за ръце на площада на хорото за Хората на Русе. Под този надслов и при изключителен интерес се проведе заключителният концерт от предизборната кампания на Диана Иванова - кандидат за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ.

От сцената на площад „Свобода“, Диана Иванова благодари на всички, които се отзоваха на поканата и се включиха с позитивно настроение и много усмивки на празника, като тя самата облече носия и се хвана на хорото.

"Българските народни танци показват силата на духа на поколения българи. Те са превели през вековете нашите предци и днес, ние сме длъжни да съхраним тази магия. Защото веднъж започнеш ли да танцуваш, част от теб винаги остава в танца. А танцът в кръг допълва усещането за завършеност, сила и съвършенство. Това неминуемо води до добро настроение и ни зарежда с вяра, че както сме заедно на хорото, така ще сме заедно - силни и обединени в делата си за доброто на нашия град“, заяви Диана Иванова.

Хорото на площад „Свобода“ се изви с участието на Николай Славеев и  ФТТ "Найден Киров" с ръководител Богдан Донев. В него се включиха още областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Пламен Нунев, кандидатите за кметове на малки населени места, кандидатите за общински съветници и още много любители на българските народни танци и на прекрасната ни народна музика.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати