Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. До месец и половина БСП внася нов вот на недоверие към правителството

Политика

До месец и половина БСП внася нов вот на недоверие към правителството

До месец и половина БСП внася нов вот на недоверие към правителството - Tribune.bg
Снимка:

Социалистите са се спрели на тема „Корупция“

БСП ще са готови с петия вот на недоверие срещу кабинета „Борисов 3“ до края на следващия месец. Избрана е била темата „Корупция“, обяви председателят Корнелия Нинова, която поднесе венци в къщата-музей на Димитър Благоев в Банкя.

„Националният съвет реши да упълномощи парламентарната група на БСП да внесе вот на недоверие за корупция. Мотивите са очевидни всеки ден. Правителството дава основание за такъв вот. Ние внасяхме такъв вот, той беше неуспешен и ще го повторим отново“, обясни лидерът на социалистите.

Нинова уточни, че нейната идея е била преди внасянето на вота на недоверие да се проведе национална подписка за оставка на правителството. Едва като получат националната подкрепа и "енергия" вотът да се внесе през септември. Идеята обаче е била отхвърлена, както и предложението за протести срещу управлението на правителството.

Червените отбелязват днес 164 години от рождението на основателя на организираното социалистическо движение в България Димитър Благоев. Той е роден в село Загоричане, Егейска Македония. Честванията преминаха без никаква социална дистанция и противоепидемични мерки.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Минчева Много правилно определяте Нинова-гадателка от улицата....Самата тя не си вярва и съвсем съзнателно лъже и омайва старите и немощни социалисти.Миличките те.Живеят със спомените си и нищо повече не ги интересува.За тях водачът на партията е БОГ та,ако бил той и магаре Трагедия.За 30години нищо не разбраха тези хорица и нищо ново и съвременно не научиха.Коне с капаци...Такива хора лесно се лъжат и гадателката го използва всеки ден.Както обаче знаем тези гадателки всъщност са заможни измамнички...Така да е тогава.Вярваите на гадателката за нейна сметка и плащаите фактурите за парно всеки месец защото и това не помните,че ги дължите само и единствено на Р.Овч-гурото на Нинова.На добър ви час....
14.06.2020 13:53 / Отговор
коментар Намери се кои да говорят пак за корупция!Тези които създадоха корупцията преди 90г и я продължиха след 89г!Само 20г живяха така фракциите на Бкп!Е те и сега си живеят с корупцията особено когато шефката на първата фракция на бкп - бсп си присвои парите от партийната каса, и сега са малко тия които искат да я питат кой открадна парите от партийната каса на бсп!Ама ние ще си спретнем пак един вот за корупция макар, че бсп сме типичния пример на корупция.........както и да е!!
14.06.2020 14:13 / Отговор
Жило Малееее с тези "млади" опълченци направо събори пръвителството
14.06.2020 14:34 / Отговор
k Ура, бравос, кипи безсмислен труд!
14.06.2020 19:16 / Отговор
Бай Гроздан Бузлуджа ще има ли, Бузлуджа, че един приятел се скъса да ме пита, човекът – прияли са му се кебапчета?
14.06.2020 19:20 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети