Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Добрев гласувал за единна БСП, Нинова – мнението на всеки да бъде значимо

Политика

Добрев гласувал за единна БСП, Нинова – мнението на всеки да бъде значимо

Добрев гласувал за единна БСП, Нинова – мнението на всеки да бъде значимо - Tribune.bg
Снимка:

Гласувах за силна и единна БСП. Гласувах така, че хиляди, милиони да се гордеят с левицата. Това заяви Кирил Добрев, след като гласува в първия пряк избор за председател на левицата в Нови Искър.

Кандидатът за председател на партията подчерта, че в цялата си кампания е заложил на идеите, на визията – на всичко, което трябва да бъде БСП.

По повод притесненията за манипулация на вота и това, че не е ясно колко точно е броят на имащите право на глас, Добрев подчерта, че притеснения няма, вярва в органите на партията. Той съобщи, че от сутринта има доста сигнали и жалби.

“Аз гласувах за това мнението на всеки да бъде значимо, всеки да участва в решаването на своето бъдеще”, посочи Корнелия Нинова. Тя подчерта, че за първи път правят такъв избор. “Исторически е”, допълни още тя и призова за висока активност, смело, спокойно и мъдро гласуване.

„Политиката е маратонско бягане. Тя иска постоянство и издръжливост. Ние, българските социалисти, в последните 4 години бяхме постоянни в битката си срещу мафията и е време финалът на маратонското бягане да го обявим на площада. Сега, при хората, да обявим победата. Гласувайте за това“, каза още тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети