Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Добрев гласувал за единна БСП, Нинова – мнението на всеки да бъде значимо

Политика

Добрев гласувал за единна БСП, Нинова – мнението на всеки да бъде значимо

Снимка:

Гласувах за силна и единна БСП. Гласувах така, че хиляди, милиони да се гордеят с левицата. Това заяви Кирил Добрев, след като гласува в първия пряк избор за председател на левицата в Нови Искър.

Кандидатът за председател на партията подчерта, че в цялата си кампания е заложил на идеите, на визията – на всичко, което трябва да бъде БСП.

По повод притесненията за манипулация на вота и това, че не е ясно колко точно е броят на имащите право на глас, Добрев подчерта, че притеснения няма, вярва в органите на партията. Той съобщи, че от сутринта има доста сигнали и жалби.

“Аз гласувах за това мнението на всеки да бъде значимо, всеки да участва в решаването на своето бъдеще”, посочи Корнелия Нинова. Тя подчерта, че за първи път правят такъв избор. “Исторически е”, допълни още тя и призова за висока активност, смело, спокойно и мъдро гласуване.

„Политиката е маратонско бягане. Тя иска постоянство и издръжливост. Ние, българските социалисти, в последните 4 години бяхме постоянни в битката си срещу мафията и е време финалът на маратонското бягане да го обявим на площада. Сега, при хората, да обявим победата. Гласувайте за това“, каза още тя.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още