Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дончев: Борисов има конкретни подозрения кой стои зад атаките

Политика

Дончев: Борисов има конкретни подозрения кой стои зад атаките

Снимка:

Части от записите звучат автентични, части от тях – не

Части от записите ми звучат автентични, части от тях – не. Нека експертите да кажат, заяви пред бТВ вицепремиерът Томислав Дончев в коментар на разпространените записи в медии, в които се чува гласът на премиера.

„Безспорно е ползван гласът на премиера, но откъде са взети реплики, записи – експертите ще кажат, посочи Дончев и добави, че „никак не е редно един човек – премиер на република, системно да бъде записван”.

Вицепремиерът посочи, че премиерът има конкретни подозрения, кой стой зад атаките.

„Тези, които имат повече опит в политиката знаят, че атаката по време на избори или непосредствено преди изборите не е толкова ефективна, защото тогава хората очакват подобни скандали“, заяви още вицепремиерът. Дончев каза, че подобни атаки са най-ефективни поне 6 месеца преди изборите.

„Дай боже, след няколко месеца, когато са извършени проверки, да може да коментираме конкретно име“, каза още той и видя в бъдеще предпоставки за още записи.

Вицепремиерът не мисли, че разцепление в партия ГЕРБ ще има по повод заявката за нов политически проект на Цветан Цветанов. В ГЕРБ е имало отцепници, но партията остава силна, категоричен бе той.  


Коментари (1)

коментар От къде са взети реплики от гласа на премиера ли.......точно това е професията на кгб/дс да разработват фалшификати срещу опонентите си на всеки час, всеки ден, всяка седмица, месец и година, без да спират 24ч в денонощието!И така вземат властта........е ако успеят!
30.06.2020 12:05 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още