Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Доц. Милен Михов: Семейството е най-важно – пари се печелят, кариера се гради

Политика

Доц. Милен Михов: Семейството е най-важно – пари се печелят, кариера се гради

Доц. Милен Михов: Семейството е най-важно – пари се печелят, кариера се гради - Tribune.bg
Снимка:

Доц. Милен Михов е зам.-председател на ВМРО и кандидат на партията за кмет на Велико Търново. В студиото на БТВ той беше заедно с две от своите деца – Момчил и Зорница.

По думите му семейството е най-важно, защото пари се печелят, а кариера се гради. Той допълни, че е имал трудни моменти, но трите му деца и внуците са му давали сили да продължи.

Моята биография накратко може да бъде описана така: Един развод, два брака, три деца и три внуци. По въпросите, свързани с ПР-а и домашните задължения вече не се съветвам с нея, а слушам, защото с „терористи и протокол не се спори”, каза кандидатът за кмет на Велико Търново.

Зорница описа баща си като строг, но справедлив родител.

Изисква доста неща – чистота, подреденост, добри оценки, добро държание и отношение. През повечето време се опитва да ни забавлява, но когато се ядоса, става страшно”, каза момичето.

Доц. Милен Михов е историк, казва, че често отваря учебниците по история. По думите му, те са написани на високо ниво от еродирани преподаватели. „В тази посока не трябва да бъдем толкова критични”, допълни той.

Кандидатът за кмет на Велико Търново от ВМРО е част от клуб „Традиция” и често участва във възстановки на исторически събития.

Всяка възстановка е изключително преживяване, освобождаване от напрежението и завършек на една дълга работа, която понякога трае с години. Тези униформи, аксесоари и оръжия се подготвят с много усилия. Любимият ми образ е на Стефан Караджа”, посочи доц. Михов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети