Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДПС няма да подкрепи правителство на партии, които загубиха гласове на последните избори

Политика

ДПС няма да подкрепи правителство на партии, които загубиха гласове на последните избори

ДПС няма да подкрепи правителство на партии, които загубиха гласове на последните избори - Tribune.bg
Снимка:

„Ние от ДПС разчитаме вота като ясно изразено желание за промяна в няколко насоки. Последните 4 г. не спряхме да повтаряме, че е нужен диалог, за да има нормалност в политиката. ДПС няма да подкрепи партии, които загубиха гласове на последните избори (такива са ГЕРБ и ДПС)“. Това обяви по време на консултация на „Дондуков“ 2 председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Десислава Атанасова към Радев: Очаквахме поне да ни поздравите, г-н президент

Нинова заяви и пред Радев подкрепа за ИТН

Той отново заяви готовност да подкрепят правителство на трите нови партии в парламента – ИТН, ДБ и ИСМВ, стига то да следва определени приоритети.

„Ние трябва да видим и програмата за ускорено икономическо развитие на България. Очакваме програмите и приоритетите на кандидатите за премиер и правителство“, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Хе, хе Това твърдение на ДПС май трябва да се чете като опит за прикачване към ИТН, ДБ и мутрите на Мая. Те всички започнаха от НУЛА преди тези избори, така че няма как да са изгубили гласове.
19.04.2021 14:24 / Отговор
Доган прикачен към Мажоритарния Лъжец Слави - ще е много интересно... НО ИТН явно е инженерен проект на ДС, така че не само ДПС, а и фракцията на Корни може да преглътнат Слави.
19.04.2021 14:28
ДПС /по Фактор/ "Ние изразихме готовност за евентуална подкрепа на кабинет, излъчен от трите нови партии, но при съблюдаването на нашите приоритети – борба с ковид кризата, и по-конкретно социално-икономически мерки и ускорена ваксинация, изготвяне на Плана за възстановяване и устойчивост, достойното ни членство в евроатлантическите структури, ускореното икономическо развитие."
19.04.2021 15:03
Татулова Партии, които загубиха гласове са ГЕРБ и БСП! Идеално, проклятието за България, както я нарече Иван Костов и партията, раздаваща порции, както я определи почетният й председател Ахмед Доган е чисто нова, изпрана от петна и лекета, извадена от статуквото и напълно в синхрон с протестърите, чалгарите и мутрите! Така се чисти имидж!
19.04.2021 14:30 / Отговор
Фракцията на Корни е големият губещ на тези избори. Слушайте института за младежта на бай Тошо, сага "Иван Хаджийски. И Първан Симеонов, и Райчев се препъват да венцехвалят Слави. Което следва да се чете, че и БКП, и ДС са преляли гласове към ИТН...

На ИЗЛЪГАНИТЕ да им е честито.
19.04.2021 14:45
attropo дУПЕсЕРЕрЯДКО са противоконституционна организация!
19.04.2021 14:46 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети