Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДПС: ПП е „Провалът на Прокопиев“

Политика

ДПС: ПП е „Провалът на Прокопиев“

ДПС: ПП е Провалът на Прокопиев - Tribune.bg
Снимка:

ПП е „Провалът на Прокопиев“. Това заяви в декларация от името на ДПС председателят на парламентарната група Мустафа Карадайъ.

„Видяхме лицемерното отношение към тези, с които си говорят, уж говорят, преговарят за съставяне на правителство, а на практика се лъжат и зад гърба си, на уж партньорите си, кроят капани и пъклени планове – как да изглеждат бели чрез словесните им еквилибристики, с опорките и с лъжите, с цел да обслужват икономико-политическите интереси на ментора си, олигарх и медийно-енергиен монополист, и използват властта за бухалка срещу политическите си опоненти и икономическите конкуренти. И най вече не видяхме политика в услуга на хората и обществото“, категоричен бе Карадайъ.

„Видяхме, че тези, които са се намърдали в политическия терен чрез лъжата, омразата, разделението, противопоставянето в услуга на олигархията, мафията и задкулисието, тези, които направиха възможно узурпирането на властта от задкулисието, нямат и дума за хората, за бизнеса, за кризите, за държавата, за бъдещето на България“, заяви още председателят на ПГ на ДПС.

„Но видяхме, че са единствените носители на морала и истината. Това са хората, които превърнаха лъжата в норма, в закон, клетвопрестъпничеството в патриотизъм, нарушаването на Конституцията на Република България в героизъм, и нарушаването на законите на страната се превърна в емблема на ПП и на тази власт. А ПП вече го знаете, това е провалът на Прокопиев“, подчерта Карадайъ.

От ДПС призовават за нормалност. По думите на Карадайъ нормалността се постига чрез диалог.

„В името на бъдещето на България, в името на бъдещето на нашите деца и внуци в нашата родина България предлагаме в диалог да възстановим нормалността, да възстановим демокрацията, да възстановим държавността в нашата родина. Отиваме на едни предсрочни, парламентарни избори за пореден път. Призоваваме всеки един от участниците в тези избори да си даде сметка, че след изборите ще дойдем в Народното събрание, естествено тези, които бъдат изпратени от българските граждани ще дойдат в Народното събраниеи ще трябва в диалог, с общи усилия да преодоляваме кризите и да решаваме проблемите на хората. Но за да започне диалогът, уважаеми госпожи и господа трябва да спре лъжата по адрес на опонентите и да спре реставрацията на комунизма“, каза в заключение Мустафа Карадайъ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети