Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДПС се регистрира за изборите

Политика

ДПС се регистрира за изборите

ДПС се регистрира за изборите - Tribune.bg
Снимка:

ДПС внесе необходимите документи за регистрация за предстоящите местни избори през октомври. Партията ще заложи на кандидати, които знаят, че властта служи за решаването на проблемите на хората, заяви пред медиите председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

„Тръгваме уверено, с достойни кандидати, които ще спечелят изборите с ясна визия и програма за развитие на общините и кметствата за качествено по-добър живот на българските граждани. Нашите кандидати имат капацитета и волята да създадат условия за икономически растеж и развитие на общините и регионите за подобряване на живота на хората и за осигуряване на сигурност в утрешния ден“, каза той.

Карадайъ обясни, че местната власт е най-близо до хората и затова местните избори са изключително важни и изискват отговорно отношение и поведение. От понеделник ДПС започва консултации с регионалните си и местни структури за утвърждаване на кандидатите си.

„Популизмът, ксенофобията, омразата, агресията, празните обещания трябва да спрат. Нека предстоящите избори са арена за битки на програми и платформи за развитие и икономически растеж на общините и регионите, за създаване на по-добри условия, за инвестиционния климат, за инвестициите в тези общини, за подобряване качеството на живот в населените места, за да има развитие, за да има бъдеще в регионите и населените места“, добави още Карадйъ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети